Cele mai bune aplicații pentru somn care vă ajuta să obțineți o perioadă de repaus adecvată – Partea a II – a

Cele mai bune aplicații pentru somn care vă ajuta să obțineți o perioadă de repaus adecvată – Partea a II – a

3. Sleep Tracker 24/7

Dezvoltatorii susțin că este o aplicație de optimizare a somnului. Aplicația face toate lucrurile de bază pe care le fac toate celelalte aplicații de urmărire a somnului. De exemplu, monitorizați când dormiți, când vă treziți, mișcări corporale etc.

Cu toate acestea, acesta nu include câteva USP-uri. Măsoară ritmul cardiac pentru a vă verifica calitatea somnului. Aplicația oferă o opțiune în care puteți seta o alarmă atunci când calitatea somnului scade, astfel încât să vă treziți atunci când vă odihniți complet.

Dacă nu a fost totul, aplicația poate fi de asemenea folosită pentru a vă ajuta să răspundeți la noduri și la noduri. Datele din toate acestea pot fi integrate împreună pentru a vă oferi o analiză sănătoasă a comportamentului dvs. de dormit.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă ofere o abordare holistică a tiparelor de dormit MotionX 24/7 este o recomandare.

4. Sleep Bot

Este o aplicatie care te ajută să dormi mai bine. A obținut câteva recenzii bune de la baza de utilizatori existente. Dispune de o tehnologie de urmărire a somnului fiabilă și o alarmă inteligentă care vă ajută să vă treziți dimineața în cea mai ușoară fază de somn. Aplicația are de asemenea o muzică relaxantă și ambientală care vă ajută să dormiți mai bine.

Funcția de alarmă este cea care pune această aplicație în afară de altele. AI este încorporată în alarma care îi ajută să învețe comportamentul, modelele și mișcările utilizatorului și să ajusteze în mod corespunzător alarmele. Alarma redă muzică ușoară cu 30 de minute înainte de prima alarmă reală. Există, de asemenea, sunete personalizate pe care le puteți seta pe baza preferințelor dvs. Cu aplicația, sunteți sigur de o ”Bună Dimineața!”.

5. Sleep Genius

Acceptată de oamenii de știință de la NASA, dezvoltatorii susțin că aceasta este cea mai avansată aplicație de urmărire a somnului din lume. Aplicația este făcută de autorități în spațiul neuroștiinței, al somnului și al muzicii pentru a vă aduce o aplicație care nu numai că vă urmărește tiparele de dormit, ci vă ajută să vă relaxați și să dormiți în mod sincer.
Aplicația are diverse programe care pot fi personalizate în funcție de preferințele dvs. și de rutina zilnică. Acestea includ modelul de somn, alarmele ciclului, programele de relaxare și programele de putere. Sleep Genius a fost, de asemenea, aventurat în IoT Development și a adus la dispoziție dispozitive care vă ajută să creați un ecosistem pentru un somn nocturn. Sleep Genius este dezvoltat folosind cercetări care ajută astronauții să adoarmă. Șansele sunt că veți beneficia, de asemenea, și veți contribui la îmbunătățirea calității somnului.

6. Pillow

O altă aplicație care izvorăște din apariția Internetului Lucrurilor. Ea urmărește, înregistrează, monitorizează tot ceea ce faceți în timpul dvs. leep (inclusiv sforăitul!). Nu este necesar să modificați setările, să setați alarmele sau să le configurați. Purtați pur și simplu ceasul de mere și Pillow își face treaba. Este o aplicație bună pentru cei care sunt obsedați de purtători și le place să le țină aproape. Nu doar somn, aplicația monitorizează, de asemenea, ritmul cardiac și înregistrează auditive în timpul orelor de somn. Aceasta vă oferă o perspectivă completă asupra ciclului de dormit. O frumoasă diagramă de vizualizare vă explică tiparele și vă ajută la îmbunătățirea calității somnului.

7. Sleep Tracker

Această aplicație este pentru persoanele care cred că un somn bun este modul în care a fost întreaga zi – ceea ce ați mâncat, cât de productiv ați fost, starea dvs. de spirit etc. Această aplicație vine cu Jurnal Mood care se sincronizează ușor cu nor. Puteți face înregistrări ale dispoziției dvs. pe parcursul zilei în jurnal. De asemenea, puteți urmări caloriile, greutatea, timpul, starea de lucru etc., ceea ce îl face o aplicație completă de stil de viață. De asemenea, vă citește cu voce tare toate analizele în 8 limbi.

8. Alarm Clock Xtreme

Tehnic o aplicație ceas deșteptător, dar a evoluat la o aplicație de urmărire a somnului cu drepturi depline. Este intuitiv, are o interfață frumoasă și este mereu modernizată. Aplicația conține sunete de alarmă melodioase și opțiuni de amânare dificilă. Alarma va amâna numai atunci când rezolvă o problemă de matematică – o caracteristică uimitoare pentru persoanele care continuă să lovească butonul de amânare și nu reușesc să se trezească. Funcțiile de urmărire a somnului sunt la fel de bune ca orice altă aplicație (deși în stadiu beta). De asemenea, vă oferă o mulțime de setări manuale pe care le puteți ajusta în funcție de preferințele dvs. Dacă sunteți în căutarea unei combinații perfecte între un ceas de alarmă avansat și o aplicație de urmărire a somnului de bază, Ceas alarmă Xtreme nu vă va dezamăgi.

9. Sleep as Android

După cum sugerează și numele, este exclusiv pentru utilizatorii Android. Această aplicație se află pe listă deoarece are aproape 250 000 de recenzii pe Google Play, oferindu-i o stea de 4,3 stele. Aplicația utilizează tehnologii avansate precum senzorul de mișcare și sonarul pentru a detecta mișcările și modelele în timpul somnului. De asemenea, vine standard cu o alarmă inteligentă care nu se va opri decât dacă efectuați sarcini pe care le vă arată pe ecran. Compatibil cu diverse dispozitive inteligente cum ar fi sănătatea Samsung, Google și Fitbit, această aplicație este o necesitate dacă aveți nevoie de un joc de fitness general. Descărcați aplicația aici!

Utilizarea acestor aplicații este recomandată nu numai pentru îmbunătățirea calității somnului, ci și a modului de viață general și a stării de sănătate. Într-o epocă în care tensiunea este în creștere și tulburările legate de somn sunt comune, tehnologia, dacă este folosită corect, vă poate ajuta. Acestea fiind spuse, încercați să vă echilibrați somnul cu o alimentație sănătoasă, antrenamente, stres minim și meditație. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să considerați aceste aplicații ca fiind o baghetă magică, care este un remediu imediat pentru problemele de somn.