Cele mai bune aplicații pentru somn care vă ajuta să obțineți o perioadă de repaus adecvată – Partea I

Cele mai bune aplicații pentru somn care vă ajuta să obțineți o perioadă de repaus adecvată – Partea I

Un somn odihnitor este greu de obtinut în zilele noastre. O mulțime de oameni suferă de pierderea somnului, insomnia și calitatea slabă a somnului. Motivele variază, inclusiv stilul de viață nesănătoasă, presiunea muncii sau problemele personale.

Cu toate acestea, partea bună aici este că tehnologia vă poate ajuta să monitorizați somnul și, în cele din urmă, să vă deplasați pentru a vă oferi 7 până la 9 ore de odihnă liniștită. Am citit o mulțime de cercetări, mi-am testat aplicațiile și în cele din urmă am compilat lista următoarelor 9 aplicații tracker de somn care vă vor ajuta să conduceți un stil de viață mai bun și să creșteți productivitatea.

1. Sleep Cycle

Cel mai bine vândut, și pentru un motiv. Această aplicație extrem de utilă este intuitivă și oferă multe informații importante. Această aplicație de urmărire a somnului înregistrează calitatea somnului plus timpul mediu petrecut în pat. Vă oferă o analiză detaliată a orelor dvs. – Când sunteți adormit adânc? Când este cea mai ușoară fază de somn? Când te trezești în medie? Colecționează datele și controlează în continuare modelele de somn săptămânal și lunar.

Dezvoltatorii continuă să adauge funcționalități pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Cea mai recentă fiind capacitatea de a detecta sforăitul. Aplicația are propriul brevet de invenție privind tehnologia de urmărire a somnului și a fost prezentată pe unele publicații importante privind sănătatea și stilul de viață.

2. Sleep Score

Aplicația și tehnologia sa de bază sunt bine cercetate și bazate pe metode științifice. Producătorii susțin că au trecut ani de cercetări și au revizuit modele de somn multiple pentru a face aplicația aproape perfectă. Ei au conceput un scor propriu de somn bazat pe sase parametri de somn si de a oferi recomandari personalizate pentru imbunatatirea somnului.

Aplicația este suficient de avansată pentru a înțelege dacă există 2 sau mai multe persoane care dorm pe pat și se asigură că urmărirea este corectă. Nu trebuie să purtați accesorii sub pat pentru ca aplicația să vă analizeze modelele de somn.

O altă caracteristică unică despre Sleep Score este faptul că vinde accesorii care pot analiza în continuare luminile și sunetele camerei pentru a analiza mai bine modelele de somn. Aveți încredere în această aplicație pentru a vă oferi date științifice și structurate care să vă ajute să urmăriți, să monitorizați și, în cele din urmă, să dormiți mai bine.