Cum sa sectionezi carnea de pui folosindu-te de robotul de bucatarie

Cum sa sectionezi carnea de pui folosindu-te de robotul de bucatarie

Sa sectionezi carnea de pui folosindu-te de robotul de bucatarie poate deveni o sarcina convenabila si mai ales rapida, utila in acest sens pentru cand vrei sa te ocupi relativ repede de gatit pentur a te ocupa si de alte treburi. Este indicat sa tai carnea de pui cat inca este fierbinte, in cateva bucati mai mici, si sa lasi aceste bucati in vasul de amestecare cu care este prevazut robotul de bucatarie pe care il detii. Incepe apoi sarcina cu o viteza a amestecarii relativ scazuta, pe care sa o setezi gradual catre trepte mai avansate. Invarte carnea de pui cu mixerul robotului tau de bucatarie timp de aproximativ un minut, si ai terminat cu acest proces! Daca nu ai acces la un robot de bucatarie sofisticat care sa iti permita sa faci acest lucru, poti apela si la un mixer manual pentru a taia si sectiona puiul in mod similar.

Sectionarea puiului cu un robot de bucatarie

Pregateste in primul rand carnea de pui pe care doresti sa o sectionezi. Acest lucru este posibil numai daca carnea de pui este inca calda.

Exista mai multe modalitati prin care poti pregati carnea de pui pentru maruntire. De exemplu, ai putea sa o coci in cuptor la o temperatura de aproximativ 200 de grade Celsius, undeva intre 30 si 40 de minute. Daca nu doresti sa gatesti carnea de pui in cuptor, poti incerca sa o fierbi. In cele din urma, daca nu esti atat de preocupat sa mananci sanatos, poti praji carnea de pui in ulei.

Pentru a fierbe carnea de pui, pune puiul in apa si incalzeste-l pana la fierbere. Acopera, redu caldura la temperatura joasa si asteapta 90 de minute.

Daca doresti sa prajesti carnea de pui in ulei, pune partile respective intr-o tigaie in care ai turnat in prealabil ulei, la o temperatura medie spre ridicata timp de aproximativ un minut, dupa care este indicat sa intorci fiecare sectiune pe partea cealalta, pentru a o praji uniform. Treptat, spre finalul acestui proces, poti scadea treptat temperatura de prajit in ulei.

Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a iti sectiona carnea de pui cu robotul de bucatarie pe care il detii, asigura-te ca respecti anumite norme elementare de igiena. De exemplu, utilizeaza intotdeauna sapun antibacterian pentru curatarea placilor de taiere si a altor suprafete care pot intra in contact direct cu carnea de pui.