Produsele naturiste – produsele viitorului

Produsele naturiste – produsele viitorului

Ce mă bucură enorm este faptul că lumea a început să revină încet, dar sigur, la produse naturiste. Să-i zicem ăsteia un fel de întoarcere la normal, pentru că lumea e făcută să fie naturală, să se învârtă doar în jurul produselor de tip naturist, nu în jurul celor create sintetic în laboratoare. Firește, acum, totul depinde de opțiunile fiecăruia.
Ceea ce nu ține de opțiunile fiecăruia e boala. Iar de departe cea mai răspândită boală a ultimilor 50 ani este stresul. Oamenii au încercat în reptate rânduri să combată stresul folosind diferite metode de medicamentație, mai mult sau mai puțin naturiste. Iată că acum, cei de la Calivita au în secțiunea lor de produse naturiste, rhodiolin.
Rhodiolin este, așa cum spuneam, un produs naturist, menit să reducă stresul, de asemenea cunoscut și sub numele de rădăcină arctică sau rădăcină aurie, conform website-ului Cali.ro. Motivul combaterii cu succes a stresului este, fără dar și poate, zincul. După cum bine știm, ceea ce e bun, nu se găsește pe toate drumurile, tocmai de aia, rhodiolin se va găsi doar în munții Siberiei, la o întălțime considerabilă unde aerul e rarefiat (3000 m). Ca și efect pozitiv secundar, este bine de știut că rhodiolinul, pe lângă efectele benefice asupra stresului, mai ajută și în cazul în care energia sexuală este dezechilibrată, readucând lucrurile la normal.