Poezie pentru Luna Eco aka ce mai fac cei de la papetarie

Poezie pentru Luna Eco aka ce mai fac cei de la papetarie

Bun, nu sunt eu chiar Nichita Stănescu, după cum se observă (că tot e ziua marelui poet astăzi: La mulți ani, maestre!) și nici vreun poet anonim care va fi celebru peste vreo două sute de ani, dar am zis că n-ar fi rău să da un pic de savoare articolului adăugându-i niște versuri ad-hoc.
Și-n astă ordine de idei, ce-a vrut să exprime poetul prin poezioara de mai sus este că pe Papetărie.net se desfășoară Luna Eco, așa că, e cazul să ne îndreptăm atenția mai de cu seamă spre produsele eco, adicătelea cele reciclate fain-frumos. Avem la dispoziție în felul următor:

Articole de birou ECO:

  1.  Instrumente de scris
  2.  Post-it reciclate, notițe adezive
  3.  Notițe adezive
  4.  Xerox – hârtie reciclată
  5.  Sisteme comunicare și prezentare în afaceri
  6.  Ștampile
  7.  Articole de arhivare
  8.  Perforatoare și capsatoare
  9.  Caiete cu spiră
Cu mențiunea că absolut totul din această listă este 100% reciclat, asta incluzând hârtia, plasticul, etc. Așa că, putem să împușcăm doi iepuri dintr-o singură lovitură, ajutând natura și achiziționându-ne produsele de papetărie de care avem nevoie, cumpărând articole de birou eco.
P.S. Adaug un mash-up editat (făcut de mine) dintre două fotografii (ce îmi aparțin, de asemenea) ale aceluiași copac fotografiat dintr-un singur unghi în dați diferite ale anului (Galați, malul Dunării).
Am o singură întrebare: ce parte vă place mai mult? Nu-i așa că cea din stânga unde totul este verde și caii pasc pe malul Dunării? Ei, bine, ea nu va mai arăta așa, dacă noi nu luăm atitudine! Ci va semăna cu zona din dreapta. Trist, nu?