Pixurile cu gumă de la Frixion – ajutor pentru natură

Pixurile cu gumă de la Frixion – ajutor pentru natură

Ei, bine, pe vremea aia, cei drept că nu exista noțiunea de pix cu guma sau de pix care sterge. Dacă ar fi existat, probabil că aș fi fost pur și simplu înebunită de plăcere. Ce poate fi mai frumos decât un pix care șterge imediat după ce ai scris chifteluța? Gata cu toate măzgăliturile! Gata gogoloaiele inestetice!

…Dacă ar exista un pix cu gumă pentru a șterge greșelile din viață… Ei, dar până atunci, măcar ne putem șterge propriile inepții de pe hârtie.

Și cum spuneam, pe vremea mea, ce era scris cu pixul, era bun scris! De cele mai multe ori, când încercam să șterg, mă trezeam c-o ditamai gaura în tema de casă, ori în lucrarea de control. Lucru ce nu mă ajuta în mod deosebit să iau un zece.

 

Iată și o reclamă frumoasă la produsele Frixion, care amintește mult de copilărie. Poate că pe vremea aia nu avea pixuri șmechere ca aici, dar, categoric atmosfera era la fel. Cu ceva mai mult consum de hârtie, firește. Iată, deci, că marea tehnologie a pixurilor care șterg prostiile debitate, ajută mult și la conservarea naturii și-a reducerii consumului de hârtie aiurea-n tramvai, c-așa ai tu chef.
Dacă ieri făceam un review la sânge site-ului celor de la RechiziteleMele.net, azi nu prea am ce să mai zic despre site-ul PilotFrixion.ro. Pur și și simplu nu găsesc motive să fiu cârcotașă. Nu găsesc reproșuri. Așa că, am să spun de ce îmi place.
1. Pentru design. Faptul c-au ales să creeze un design jumătate desenat, jumătate real reprezintă o bilă albă din punctul meu de vedere.
2. Pentru umorul de care au dat dovadă când și-au explicat utilitatea seturilor de pixuri Frixion, și anume: setul pentru serioși, setul pentru panică și setul pentru artiști. Umorul este mereu cheia spre succes. Cel puțin din punctul meu de vedere.