5 beneficii ale semineelor electrice

5 beneficii ale semineelor electrice

Multi oameni viseaza la o camera de zi cocheta, cu canapele confortabile si un semineu frumos, pentru a se bucura de o seara rece de iarna. Desi acest vis functioneaza in mod teoretic, realitatea este ca semineele implica adesea multa munca si bani, chiar si atunci cand cumperi o locuinta cu unul deja instalat. Atunci cand costul, intretinerea si chiar posibilitatea de instalare a unui semineu real nu este posibila, un semineu electric ofera aceleasi avantaje, cu unele bonusuri suplimentare. Iata 10 dintre cele mai comune beneficii pe care le vei observa imediat la utilizarea unui semineu electric:

1.Lipsa fumului

Semineele electrice dispun de un cablu care se conecteaza la priza de perete obisnuita. Cand conectezi semineul si il pornesti, luminile creeaza o aparanta destul de realista a flacarilor, fie pe o imagine, fie pe busteni sculptati. Nu exista flacari reale si nu este pompat gaz in unitate. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca gazul sau fumul iti patrund in casa. Vei obtine aspectul unui foc adevarat fara a iti face griji in ceea ce priveste inhalarea fumurilor potential toxice.

2.Intretinerea scazuta

Daca te-ai gandit vreodata sa cumperi propriul semineu adevarat, probabil simplul gand la intretinerea lui te-a pus pe ganduri. Cand arzi lemn real cu foc, se creeaza fum si cenusa. Cand fumul, gazele de ardere si cenusa se deplaseaza in cosul tau, se lasa reziduuri, cum ar fi funinginea. Din acest motiv, va trebui sa iti cureti cosul de fum in mod regulat, astfel incat fumul sa poata calatori in siguranta in sus si in afara casei. De asemenea, ar trebui sa cureti cenusa atunci cand ard bustenii. In cazul semineelor electrice, vei scapa de aceste griji.

3.Costul scazut

Instalarea unor seminee poate costa mii si mii de dolari. Pentru multi proprietari, acest cost initial nu merita pe termen lung. Pe de alta parte, semineele electrice sunt mult mai rezonabile pentru a le cumpara si instala. Costul initial poate fi o simpla fractiune si depinde in intregime de tipul si stilul pe care il cumperi. Atunci cand consideri ca nu ai nevoie de buget pentru o curatare a cosului de fum sau pentru a cumpara lemn de foc, incalzim.ro afirma convenienta consumul energetic al unui semineu electric.

4.Eficienta energetica

Cand vine iarna, unele dintre facturile tale de energie ar putea creste daca utilizezi in mod constant sistemul de incalzire al casei tale. Un semineu electric este o modalitate eficienta de a incalzi camera in care stai fara a creste drastic factura electrica. Aceasta metoda de a mentine caldura se numeste incalzire suplimentara si este o modalitate foarte eficienta de a economisi bani, pastrand in acelasi timp casa la o temperatura confortabila.

5.Longevitatea

Semineele electrice au un timp surprinzator de lung. Spre deosebire de alte incalzitoare si seminee, acestea sunt mai putin susceptibile la probleme cum ar fi coroziunea sau rugina. Chiar si dupa ani de utilizare, aceste dispozitive au potentialul de a arata si de a functiona ca si cum ar fi noi.