Fitness cu smartwatch si buget redus

Fitness cu smartwatch si buget redus

Pretul mediu al abonamentului la sala de fitness costa in jur de 120 de lei pe luna, excluzand salile de fitness de nivel superior. Ceea ce nu este corect este faptul ca 67% din acest cost este risipit de o subutilizare. Salile de fitness nu ar putea sa-si gazduiasca membrii daca toti vin la antrenament in acelasi timp sau chiar in mod regulat, ceea ce inseamna membri care rareori sau niciodata nu participa la exercitii in sala de sport compenseaza costurile pentru cei care merg frecvent.

Atunci cand alegeti o sala de fitness, este important sa echilibrati costurile cu probabilitatea de participare. Optiunea cea mai putin costisitoare ar putea parea ideala, dar daca este o sala de gimnastica dominata de o comunitate de fitness din care nu faceti parte, va poate impiedica sa mergeti. In mod similar, daca va aflati in trafic dupa ce ati lucrat pentru a ajunge sala de sport, devine mai putin posibil sa mergeti.

Daca mersul la sala de fitness nu va ofera o rentabilitate pentru investitia initiala, indiferent daca este vorba de ofertele de gimnastica sau pentru ca nu o utilizati suficient, poate ca este timpul sa va opriti calitatea de membru si sa va orientati asupra exercitiilor la domiciliu.

Beneficiile antrenamentelor la domiciliu

Nu a existat niciodata o varietate mai mare de videoclipuri de fitness disponibile pe Youtube, care va permite sa navigati pentru a gasi unul potrivit stilului dumneavoastra si conditiei fizice. Aveti la dispozitie o gama complexa de exercitii si echipamente pe care le puteti utiliza, iar in cel mai scurt timp puteti ajunge la conditia fizica la care aspirati. Un smartwatch, o coarda si cateva alte artificii va vor fi de real folos.

O investitie unica, mai degraba decat un abonament lunar, care se desfasoara la domiciliu variaza de la liber pana la mai putin de 200 de lei pentru inceput (daca achizitionati un echipament de baza, cum ar fi un covor si greutati de mana). Pe de alta parte, cu un smartwatch puteti monitoriza fiecare pas pe care il faceti, atat la propriu, cat si la figurat. Veti sti intotdeauna cand, cum si in ce masura ati reusit sa dati jos kilogramele incapatanate.

Raspunsul la intrebarea „cat trebuie sa cheltuiti pentru fitness?” este unul personal. Aceasta depinde de obiectivele dumneavoastra. Cautati o sala de fitness in care sa va simtiti confortabil sau o comunitate de prieteni si, eventual, activitati suplimentare dincolo de antrenamentul zilnic, cum ar fi concursurile de culturism. Independent de unde alegeti sa faceti miscare, monitorizati-va activitatea cu un smartwatch si nu pierdeti din vedere obiectivul pentru care faceti toate aceste eforturi!