Hai în Viena!

Hai în Viena!

Viena e cu siguranță una din locațiile mele favorite. Eleganța locului nu are cum să nu te dea pe spate. Și nu atât eleganța cât acel iz vechi, acel iz pe care puține locuri de pe această planetă încă îl au. Pentru că așa este, ca ceva să fie categorisit ca și frumos, nu trebuie să fie prea des întâlnit. Așa se spune și așa e.
Așa e și Viena. Frumoasă, curată., cu străzi ce miros a vals vienez, a muzică clasică. Plimbându-te pe străzile Vienei ai aproape senzația că ai să te întâlnești cu marii compozitori al lumii, că te poți întoarce cu ușurință în timp pentru a experimenta acele frumoase evenimente. Se poate – cu imaginația necesară.
Te poți duce în Viena în următoarea ta excursie, spre exemplu! Cauți cazare in Viena, et voila! Totul s-a rezolvat ca prin minune. Eu m-aș duce. Am mai zis pe Octocat despre asta. Aș mai zice și pe Le Moustache. Iar dacă aș mai fi avut și alte bloguri, cu siguranță aș mai fi scris. Pentru că îmi place să călătoresc, îmi place să văd, să cunosc, să descopăr.