Cunoașterea te face liber

Cunoașterea te face liber

Am cunoscut oameni fericiți. Am cunoscut oameni cu liberi. Cunoașterea te face liber. Te liberează de prejudecăți, de inhibiții. Liberstatea minții duce la libertatea corpului. Liberteatea corpului, dacă e gestionată așa cum trebuie, poate duce la alte lucruri cu adevărat excepționale.
Îmi place ideea de studiu în străinătate. Așa cum ziceam și pe Octocat, am vrut! Am vrut să studiez în afară. Încă mă mai gândesc serios la aspectul ăsta. O facultate de științe ale Comunicării în România și o dorință enormă de a explora teritorii noi pot duce la așa ceva. Mă gândesc c-aș putea face o excursie la București între 17-18 martie la Sala Palatului. RIUF organizeaza expoziție. Nu se știe niciodată cum o decizie înțeleaptă (aceea de a face o excursie la București în acea perioadă) îmi poate schimba întregul viitor. Așa cum ți-l poate schimba și ție.
Și, nu, nu e musai să mergi în București. Seminarul RIUF se mai ține în două părți: Iași (22 martie, Hotel Unirea) și Timișoara (20 martie, CRAFT). Detalii suplimentare găsești pe site-ul RIUF, pe pagina lor de Facebook: Grupul Educativa și dacă te înscrii la programul lor de newsletter. Informații suplimentare chiar și aici.
Nu mai e ca vremuri. Nu-ți trebuie o căruță de bani să studiezi în afară. Nici măcar nu trebuie să fii primul din grupa ta. Trebuie doar să fii ambițios și să fii la curent cu faptul că unele state din Uniunea Europeană oferă chiar studiu gratuit. Informarea corectă e cheia spre un viitor strălucit, experiențe noi și-o minte mult mai liberă.