Cum sa obtineti bucle lejere cu un ondulator

Cum sa obtineti bucle lejere cu un ondulator

Doriti sa va transformati parul in bucle lejere? Acest aspect destul de natural nu este greu de realizat. Exista cateva metode foarte accesibile pe care le puteti folosi pentru a obtine un aspect foarte atragator cu bucle extrem de naturale, mai putin definite.

Procesul nu este deloc dificil si nici nu necesita foarte mult timp sau energie. Incepeti cu parul complet uscat. Parul de a doua zi lucreaza uneori mai bine pentru styling, asa ca, daca puteti, asteptati o zi dupa spalarea parului. Acest lucru va ajuta valurile sa ramana fixate mai mult timp.

Daca parul tau este in mod natural drept, te poti apuca de treaba. In cazul in care nu se intampla asta, un alt pas de urmat este indreptarea parului. Urmatoarea etapa presupune folosirea unui ondulator care sa sa aiba cilindrul cat mai mare, astfel incat buclele sa fie cat mai lejere.

In functie de tipul de par pe care il aveti puteti sa il lasati sa se incalzeasca mai mult sau mai putin. Daca aveti firul de par gros, chiar si o temperatura mai mare este potrivita pentru acesta. In cazul in care nu sunteti cea mai norocoasa si aveti firul de par foarte subtire, nu trebuie sa va ingrijorati. Cu aceeasi usurinta puteti obtine bucle foarte lejere cu ondulatorul conic potrivit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa evitati temperaturile mari pentru a va proteja parul. Cu toate acestea, nu puteti sa folositi cea mai scazuta treapta de temperatura, deoarece veti avea nevoie de caldura mai mare pentru a obtine buclele. In acest caz, o caldura medie este potrivita.

Tot pentru protectia parului, dar si pentru definire, trebuie sa folositi spary-uri sau seruri pentru protectia impotriva caldurii. Evitati gelurile deoarece acestea vor face ca parul sa arate mai putin natural.

Ondulatorul trebuie folosit pe sectiuni de par, insa acestea nu trebuie sa fie nici prea mici, nici prea mari, pentru a obtine o coafura perfecta. Dupa ce va ocupati de fiecare zona, este recomandat sa va pieptanati parul cu degetele pentru a permite buclelor sa se relaxeze si sa capete un aspect mai lejer.

Daca va doriti sa fixati mai bine coafura, puteti alege un spray de par pentru fixare.

Un ondulator de par va permite sa va aranjati parul in diferite forme si sa aveti mereu un look nou foarte atragator. Pe piata gasiti numeroase variante, menite sa va indeplineasca toate cerintele.