Am primit un Ipad 2 cadou

Am primit un Ipad 2 cadou

Nu, titlul nu e cacealma, chiar am primit cadou așa ceva. Și da, mă laud! Și da sunt mândră că am primit. De ce? Pentru că am scris asta, asta și asta. Mai de ce? Pentru că în viața mea nu mă mai jucasem pe un Ipad. Da, eu veșnica iubitoare de Microsoft și de Asus, ce nu-și închipuia că va scrie aici despre Ipad-uri. Da, iată că în secret  se pare că nutream să foiesc o jucărică Apple. Și mi-am primit partea.

Nu, încă nu i-am descoperit toate chițibușurile. Habar n-am care-i toată chestia, cum se foiește, cum se învârtește, dar, cu siguranță că zilele următoare vor fi foarte fericite și pline. Ce-am putut observa până acum e că a avea un Ipad 2 nu e tocmai ceea ce s-ar numi fiță (așa cum credeam până acum). Nu, un Ipad 2 înseamnă o baterie bună, aplicații faine, 3G, WiFi, cameră față-spate,  WiFi  și 16 GB (suficienți cât să stochezi niște chestii pe-acolo – că doar e tabletă, nu laptop).

În caz că ești invidios pe tableta mea, poți să accesezi link-ul cumpara. Prețuri bune, tabletă șmecheră. Dar, până te hotărăști, iată câteva fotografii convingătoare.