Țața Leana și magazinele PROFI

Țața Leana și magazinele PROFI

Despre țața Leana vă tot vorbesc de câțiva ani încoace. Da, da… bătrânica aceea excentrică ce vroia la un moment dat să-și pună la bătaie toate puterile pentru a combate invazia extraterestră. Deși, un pamflet, se poate spune că țața Leana este însumarea tuturor persoanelor în vârstă de sex feminin din țara noastră. Toată lumea are câte o țața Leană. Ori în familie, ori prin bloc, ori cine știe pe unde. Țața Leana e națională, ca să zic așa. Sau, poate chiar internațională.

Și, tocmai din motivul mai sus menționat, și anume că există câte-o replică a țaței Leana în fiecare localitate a României, lucrurile de prin-prejur trebuiesc să se adapteze acestor nevoi! Spre exemplu, să ne gândim la visurile, aspirațiile și nevoile unei femei trecute de prima tinerețe, așa, ca țața Leana!

1. Plăcerile țaței Leana
Firește, să facă piața! De la prima oră o vei vedea ieșind din locuința ei, cu sacoșelele în mână. Câteodată o vei vedea chiar și cu un căruț de cumpărături. Mergând spre PROFI, firește. De ce? Veți vedea în punctele următoare!

2. Proximitatea
Cum țața Leana este, fără dar și poate o femeie în vârstă (chiar dacă uneori o vezi colindând tot orașul la pas), necesitatea unui magazin în imediata apropierea a locuinței sale este vitală. Iar țața Leana are un magazin PROFIchiar la ea în cartier.

3. Cele peste 5000 de sortimente de la PROFI
După cum bine știți, țața Leana e o pretențioasă! Tocmai de asta, la PROFIare de unde alege! Nu e niciun dubiu: când ai de unde alege, sigur găsești ceva care să-ți mulțumească ochiul de șoim și firea de tigru.

4. Produsele românești la PROFI
După cum știm, țața Leana este o patriotă. Drapelul e pus la loc de cinste pe perete, imnul intonat cu patos în  dimineață. Ok, poate nu e chiar așa, dar cu siguranță pentru țața Leana contează ca produsele pe care le cumpără să fie românești. Pentru că așa a învățat-o mama ei, dar și bunica ei, atunci când ea era mică.

5. Țața Leana are insomnii
Știm cu toții cum bătrânii au insomnii. Așa că, țaței Leana îi place mult să gătească. În consecință, atunci când îi lipsesc ingrediente, țața Leana merge la PROFI.