Ce prefera consumatorii la o boxa portabila?

Ce prefera consumatorii la o boxa portabila?

Cresterea numarului de smartphone-uri a fost fulminanta in decursul ultimulor ani, in timp ce vanzarile de accesorii, precum boxele portabile, au inregistrat de asemenea o proliferare, stimuland apetitul consumatorilor pentru high tech.

Calitatea audio este o prioritate de varf

Pe baza analizelor recente, 80% dintre utilizatorii de boxe portabile aloca o importanta deosebita calitatii audio, pe care o identifica drept un element-cheie. Totodata, portabilitatea si interoperabilitatea cu alte dispozitive au fost clasificate ca fiind cele mai importante. Boxele portabile care ofera o calitate superioara a sunetului sunt de obicei mai voluminoase, deoarece sunt dotate cu difuzoare de calitate superioara pentru a oferi o calitate audio mai buna. Faptul ca portabilitatea nu a fost clasata printre criteriile superioare de achizitie sugereaza faptul ca respectivii consumatori sunt dispusi sa faca un compromis achizitionand un dispozitiv mai mare.

Frecventa utilizarii determina o cerere de calitate audio mai buna

Schimbarea asteptarilor consumatorilor, prioritizand calitatea audio pe alte criterii, cum ar fi portabilitatea, poate fi atribuita frecventei de utilizare a boxei portabile. De fapt, multi dinte cei care au achizitionat o boxa portabila o folosesc zilnic sau cel putin o data pe saptamana. Frecventa ridicata a utilizarii sugereaza faptul ca respectivii consumatori folosesc boxele portabile chiar si atunci cand sunt in miscare. Multi consumatori vor fi dispusi sa investeasca intr-un dispozitiv performant mai degraba decat intr-o boxa portabila cu pret scazut.

Durata de viata a bateriei este un indicator critic

In timp ce consumatorii isi folosesc boxele portabile acasa, acest lucru nu inseamna ca sunt dispusi sa faca acest lucru cu o durata mai scurta de viata a bateriei. Convergenta in tehnologie de la tehnologia traditionala Bluetooth activata pentru a include Bluetooth si Wi-Fi va afecta mai mult consumul bateriilor. Boxele portabile compatibile Bluetooth, care ofera o durata lunga de viata a bateriei, probabil vor ramane dominante, in timp ce modelele hibride ar trebui sa vizeze utilizatorii existenti, care trec la o calitate superioara a sunetului.

Posibilitate neexploatata

Exista o multime de oportunitati neexploatate in boxele portabile wireless pentru a capta atentia  utilizatorilor, in special a tinerilor. Provocarea pentru producatori va fi aceea de a atrage acest grup de consumatori cu experienta in tehnologie pentru a face o prima achizitie si a face upgrade la un model de pret mai ridicat in timpul urmatoarei achizitii.

Niciun party fara boxa portabila! Sa fie oare sau nu adevarat? Putem aprecia ca boxele portabile castiga tot mai mult teren in randul tinerilor pasionati de distractie si senzatii extreme, fiindca le ofera sansa de a se bucura de o atmosfera incendiara cu fiecare ocazie. In plus, salveaza orice situatie si bateria lor dureaza suficient incat sa intretina spiritele pe perioada intregului eveniment. Voi ce cautati, mai exact, la o boxa portabila?