Ce poti observa la un site de jocuri online

Ce poti observa la un site de jocuri online

optimizarea Google ar putea fi îmbunătăţită. Pentru că, dacă tastăm în ,,jocuri online„, ,,jocuri” sau ,,jocuri flash„, vom observa că pe primele două pagini nu va apărea nici măcar un link către ele. Lucrul acesta poate lucra ca un dezavantaj pentru site-ul în cauză, pentru că optimizarea Google este esenţială viitorului şi popularităţii site-ului.
Pentru ca acest lucru să fie remediat, recomand o descriere (există formulare pentru aşa ceva) succintă a fiecărui articol în parte, descriere ce va trebui să încludă cuvinte cheie cu rezultate depăşind 1.000.000 de căutări. Înainte de a se crea această descriere succintă, de recomandat este să se verifice popularitatea cuvintelor folosite. Având în vedere că aici nu vorbim despre un site de factură literară, cred că descrierea succintă, lipsită de figuri de stil, sau personalizări prea mari, nu va reprezenta o problemă.

-un al doilea lucru pe care l-aş schimba, dacă aş avea puteri depline pe site-ul sus meţionat, ar fi probabil aspectul.
În mod sigur nu aş combina două culori tari ca albastru deschis cu galben strident. Combinaţia poate deveni, fără dar şi poate, obositoare. Aş folosi în genere culori pastel, culorile tari fiind folosite cu siguranţă doar în cazul în care se va vrea evidenţierea unui anumit eveniment, joc nou, ori ştiu eu ce altceva…
Recomand folosirea unui singure culori tari, pentru a se evita obosirea ochiului.
Un alt lucru de care aş ţine seamă e asortarea culorilor pe site.

evitarea încărcării site-ului este esenţială!

prezenţa diacriticelor va ridica ştacheta site-ului. Nu ştiu despre alţii, dar eu acord mai multă încredere unui blog ori site ce se foloseşte diacritice. Şi sunt absolut sigură că nu sunt singura care gândeşte aşa.

logo-ul site-ului l-aş face puţin mai… vizibil. Pentru asta, aş organiza un concurs pentru pasionaţii de Photoshop şi pentru cei ce deţin talent la desen, în scopul înbunătăţirii siglei-logo.
Aş include şi un slogan pe măsură, unul memorabil.

***

Bun, şi dacă am zis ce aş schimba, acum să spun şi ce secţiune prefer când vine vorba de jocuri (că vorba aia: prea multă critică deprimă).
Deşi sunt deosebit de pretenţioasă, când vine vorba de jocuri, nu mă dau în lături când vine vorba de secţiunea Jocuri logice, secţiune menită să-ţi antreneze perspicacitatea, rapiditatea în gândire cât şi simţul de orientare.