Cum sa protejati un iPhone 7 de zgarieturi si accidentari

Cum sa protejati un iPhone 7 de zgarieturi si accidentari

Achizitia unui iPhone constituie o investitie pe termen lung, insa rentabila, daca va raportati la durata de viata a unui astfel de telefon. Nu de putine ori, insa, detinatorii de iPhone 7 se prezinta in service pentru a gasi rezolvare la nefunctionalitatea telefonului cauzata de lovituri sau socuri.

Pentru a-i permite telefonului sa atinga durata maxima de viata la maturitate, este de preferat sa adoptati una dintre variantele pe care specialistii service-urilor de profil le recomanda pentru a va proteja dispozitivul de eventuale accidentari:

Asigurati-va telefonul cu o husa rezistenta

Popularitatea crescuta a noului iPhone 7 a determinat aparitia unei game vaste de huse si carcase de protectie, care, pe langa utilitatea de a va proteja telefonul, satisfac si preferintele vizuale. Cautati un bumper care sa corespunda preferintelor dumneavoastra, in timp ce va tine telefonul departe de accidentari.

Pozitionati telefonul cu display-ul spre interiorul buzunarului

In medie, o persoana petrece mai mult de jumatate din zi in afara locuintei, fie ca vorbim de serviciu sau alte activitati.

In consecinta, sansele de a cauza daune ale bunurilor cresc simtitor, mai ales cand in discutie apare un iPhone 7 recent achizitionat, fiindca sunteti tentati sa credeti ca telefonul este rezistent la orice tip de soc, iar acest lucru va poate cauza neplaceri.

Incercati ca atunci cand sunteti in oras sau in trafic sa va tineti telefonul la adapost, pozitionandu-l cu ecranul spre interiorul buzunarelor, pentru ca, in situatia in care va loviti de corpuri dure, ecranul extrem de fragil poate fi zgariat sau chiar spart.

Tineti telefonul departe de suprafetele pe care consumati alimente

„Nicio masa fara telefon” pare sa fi devenit sloganul noilor generatii si al impatimitilor de high tech, ce nu inceteaza sa isi surprinda follower-ii de pe Instagram cu farfuriile fusion, insa trebuie sa ganditi si aspectele tehnice care pot conduce la degradarea dispozitivului.

Se poate intampla oricand sa varsati paharul cu apa sau bolul cu supa, intr-un moment de neatentie, astfel ca este recomandat sa tineti telefonul intr-un loc separat atat timp cat luati masa, pentru a evita aceste neplaceri.

Ascundeti telefonul de ochii curiosi ai celor mici

Un sfat vital care suna egoist, insa de ajutor in cazul celor care nu se pot abtine din a le face pe plac copiilor. Trebuie sa ganditi pragmatic, pentru a nu fi pusi in situatia de a plati sume considerabile pentru reparatiile cauzate de neatentie.

Noul iPhone 7 are un design extrem de elegant, iar dimenisiunile sale atrag ca un magnet curiozitatea celor mici, confundandu-l cu un telefon de jucarie, evident, de ultima generatie. Ce-i drept, iPhone 7 este o jucarie, dar pentru oamenii mari care stiu sa aprecieze si sa gestioneze tehnologia spre satisfacerea beneficiului propriu.

Incepeti, asadar, sa ii oferiti telefonului iPhone 7 protectia pe care o metrita, pentru a-i asigura o durata lunga de viata, in timp ce va folositi zilnic de specificatiile de top care va sunt puse la dispozitie. Accesorizati-l cu un bumper care sa va satisfaca pe deplin preferintele cromatice si de design si tineti-l departe de medii umede sau predispuse la accidentari.