Reduceri mari online luna asta la Miniprix!

Reduceri mari online luna asta la Miniprix!

Am mai zis-o de multe ori si nu ma sfiesc sa o zic cu fiecare ocazie ivita. Cei de la Miniprix se numara printre magazinle mele online preferate, se stie. Astea fiind spuse, iata ca saptamana asta, ei au iar reduceri. E bine de retinut faptul ca au reducerile despre care va vorbesc doar online si variaza de la zi la zi. Acestea fiind spuse, reducerea aferenta zilei de astazi este (tobele bat…)… -30%! Asta, în conditiile in care la Miniprix, cineva ca mine, are sansa sa gaseasca cam tot ce isi doreste. De aici am jeans care sa mi se potriveasca perfect, de aici am tricouri cu the Doors, de aici am tot.
    Deci, despre ce e articolul asta? Despre faptul ca saptamana asta, la Miniprix sunt cele mai mari reduceri online si ar fi pacat sa le pierdeti, fara dar si poate! Eu am de gand sa profit de ele, nu de alta dar mi-e un groaznic dor de magazinul Miniprix din Galati, magazin ce nu mai exista, magazin in care eram aproape in fiecare zi, dat fiind faptul ca lucram in imediata apropiere. Eh, dar cum asta nu mai e valabil, ma descuc cum pot, si anume imi achizitionez tot ce-mi trebuie online. Iar acum, ca tot sunt reducerile, ma bucur!
    Ce mai trebuie stiut? Reducerile vor fi in cascada si se vor derula sub forma de maraton! Asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa fiti pe faza!