Magazinele online se țin de oferte chiar și acum!

Magazinele online se țin de oferte chiar și acum!

     Mai de mult scriam despre online shopuri pentru că sunt faine. Acum, ei bine… acum scriu iar despre ele, pentru că, dacă acum câteva luni se țineau de oferte, iată că și acum se țin tot de oferte se țin! Un prim exemplu care mi-a sărit în ochi a fost un ceas de dama la promotie cu un colier încrustat cu pietre zwarovski, totul la un preț ridicol de mic, comparabil cu prețurile separate ale celor două articole.
    M-am mirat când am văzut că ofertele din magazine continuă să existe chiar și după câteva luni. De regulă, în cele mai multe cazuri, după câteva luni, ele dispar, însă, ghici ce: pe acest site nu dispar! Poate pentru că magazinele știu cât de important este să-și țină clienții aproape, iar clienții sunt ținuți aproape doar dacă le prezinți oferte pe care ei să le considere atrăgătoare.
   Accesoriile din magazinele de specialitate sunt faine. Unele dintre ele, cel puțin! Nu ai cum să iubești chiar tot de oriunde pentru că asta ar însemna lipsă de sinceritate. Pot zice că pe site-urile astea se găsesc produse pentru toate gusturile sau… aproape toate gusturile. Merită să aruncați o privire!