Nokia rămân cele mai bune telefoane!

Nokia rămân cele mai bune telefoane!

    Primul meu telefon mobil n-a fost un Nokia, deși cam așa a fost în cazul tuturor. Primul meu telefon mobil a fost un Mitsubishi Trium Galaxy. În altă ordine de idei, cam toată lumea se poate lăuda cu un telefon Nokia. Chiar și-n ziua de astăzi, gama de telefoane Nokia e foarte iubită, tocmai pentru că, spre deosebire de alți producători, și-au păstrat un factor esențial, atunci când vine vorba de baterie și de durata de viață a acesteia. Cum să vă zic, cu un Nokia poți să te duci liniștit în natură, pe vârf de munte, fără să-ți fie teamă că te lasă atunci când îți e lumea mai dragă.
    Firește, de atunci, chiar și cei de la Nokia și-au mai upgradat un pic tehnologia, chiar dacă într-o perioadă puteai să juri că absolut orice alt producător le-a luat-o înainte. Când zic asta, mă refer, normal, la Nokia Lumia și la celelalte modele mai nou apărute. Chiar dacă ei și-au luat mai târziu avântul acesta tehnologic, vor rămâne mereu unii dintre cei mai buni de pe piața de profil, tocmai datorită rezistenței de care au dat dovadă în timp.
    Unul din telefoanele mele e un Nokia Asha. Un hibrid interesant între calitate și un pic de tehnologie. În sensul că îmi permite să-mi verific e-mail-ul și contul de Facebook, iar bateria ține o săptămână, dacă vorbesc moderat, firește. Telefoanele Nokia vor rămâne mereu favoritele mele.

Momentan am un Nokia ASHA 200, dupa cum spuneam mai devreme. Sunt destul de multimita de telefon si categoric nu va fi ultimul telefon Nokia pe care il voi achizitiona. Tocmai pentru ca rezistenta acestora in timp, si-a spus cuvantul, atunci cand a venit vorba despre telefoane mobile care sa-mi apartina. As recomanda oricui brand-ul Nokia. Fara alte chestii spuse.