Cazare Baia Mare? Recomand Complexul La Fontana

Invaluit intr-un aer italian, complexul La Fontana intampina turistii si nu numai cu multa caldura si bun gust.

Turistii care aleg aceasta destinatie pentru cateva zile sau doar pentru o noapte, merita un loc in care sa se relaxeze si sa se simta bine. Oferta de cazare in Baia Mare la pensiunea La Fontana este atractiva, oferind confort de 4 stele. Camerele, restaurantul, terasa si preparatele sunt la dispozitia vizitatorilor la preturi cat se poate de accesibile.

Design-ul ales cu mult bun gust va calmeaza din primul moment in care treceti pragul acestui complex. Toate sunt la indemana si la doar un telefon distanta. Nu veti regreta nicio secunda ca ati ales aceasta locatie pentru a va odihni dupa zile pline de informatii noi, peisaje superbe si tinuturi care iti taie respiratia.

Restaurantul cu specific italian respecta atat cerintele retetelor originale, cat si cerintele de adaptare a gusturilor cetatenilor. De multe ori ne dorim ceva care sa nu semene doar cu originalul. Chiar daca acesta este, uneori, prea greu de “digerat” de catre necunoscatori, asta nu inseamna ca nu trebuie pastrate structurile de baza care au dat, la origine, o anumita bucatarie.

Aproape de centrul vechi al orasului, care iti ofera diferite posibilitati de a petrece  alaturi de cei dragi, locatia pensiunii este ideala pentru toti cei care vor sa isi petreaca o mini-vacanta sau doar cateva ore in oras si sa fie aproape de locul de cazare.

Locuitorii orasului Baia Mare sunt foarte mandri de noul complex care s-a deschis in localitatea lor. Baimarenii ar sugera tuturor turistilor pensiunea La Fontana ca sa ramana cu o impresie placuta vis-a-vis de oras.