Detalii esentiale in alegerea restaurantului pentru nunta

Detalii esentiale in alegerea restaurantului pentru nunta

Fiind spatiul in care vom celebra unul dintre cele mai frumoase si semnificative momente din viata noastra, restaurantul ales pentru nunta trebuie sa fie intocmai asa cum am visat de pe vremea adolescentei. Iar pentru a nu ne rataci printre detaliile mai putin relevante ce insotesc aceasta alegere, un gand al redactiei noastre a fost acela de a lamuri care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont pentru a avea o nunta ca-n povesti, dar si petrecere pe masura asteptarilor dumneavoastra. Asadar, sa parcurgem cu atentie ingredientede ce asigura frumusetea acestui restaurant nunta, fie el ilustrativ pentru mediul urban sau rural.

Dimensiunea salii, aleasa in functie de numarul invitatilor prezenti la eveniment. De departe, aspectul care ofera confort nuntasilor este reprezentat de amplitudinea spatiului, fie ca vorbim despre cel destinat dansului sau servirii diferitelor preparate culinare. Restaurantele care nu coincid listei deja alcatuite pot fi eliminate razant din carnetel, lasand deoparte promisiunile conform carora ar fi posibila adaugarea unor mese in plus, la cerere. Exceptand faptul ca orice masa care nu se afla la locul ei va oferi ambientului o alura lipsita de armonie, promisiunile de aceata factura nu au alt scop decat unul material, in folosul proprietarilor respectivului local.

Forma salii este si ea decisiva, in special daca v-ati gandit sa contractati un band nunta compus din mai multi membrii, toti vibrand in jurul unui solist vocal talentat, pasionat si polivalent din punct de vedere muzical. Problema cu salile in forma de L, T sau U este aceea ca nu ofera invitatilor posibilitatea de a socializa dupa bunul plac, stabilind anumite granite intre acestia. Asfel, anumiti participanti se vor simti privilegiati ca se regasesc in preajma ringului, participand activ la ritualurile specifice acestui eveniment, in timp ce altii vor fi nemultumiti de situatie, avand in vedere faptul ca trebuie sa stea in picioare pentru a admira dansul mirilor, aducerea tortului sau aruncarea buchetului.

Decoratiunile si planul cromatic intruchipeaza un ansamblu cu o influenta majora asupra evenimentului. Astfel, daca aveti in minte o anumita tematica incercati, pe cat posibil, sa gasiti din timp un restaurant care o poate pune in valoare fara a fi necesar sa realizati prea multe schimbari la nivelul ambientului. Exceptand faptul ca este o sarcina costisitoare, rezultatul s-ar putea sa nu fie nicidecum unul pe placul dumneavoastra. Avand in vedere cele mentionate, trebuie sa luam in considerare culoarea peretilor, a tapetului, a mochetelor, dar si nuantele care predomina la nivelul veselei sau meselor.

Gradul de curatenie pe care il observati la prima vizita poate fi unul graitor pentru profesionalismul restaurantului respectiv, acesta demonstrandu-va atentia pe care personalul o ofera clientilor. Nimic nu va garanteaza ca situatia se schimba in cadrul unui eveniment festiv de amploare, asa ca este momentul ideal pentru a trage o concluzie multumitoare sau nu. In plus, nimic nu va opreste sa solicitati informatii extra asupra ambientului, solicitand un tur complet al restaurantului sau complexului respectiv. Nu ignorati faptul ca nu doar sala principala conteaza, ci si baile sau exteriorul locatiei.