Saniute variate pentru toate gusturile

Saniute variate pentru toate gusturile

Copilul tau este foarte activ si de multe ori iti este greu sa tii pasul cu el pentru ca indiferent de anotimp el prefera sa-si petreaca timpul inafara casei. Ca orice parinte renunti la orice pentru ca bebelusul tau sa fie fericit, iar iarna petreceti foarte mult timp la munte, pe derdulus si chiar in fata casei jucandu-va  cu zapada, chiar daca frgiul nu este prietenul tau.

Daca vrei sa-ti usurezi transportul copilului in anotimpul rece poti achizitiona o saniuta pentru copil, care este foarte practica dar si distractiva in acelasi timp. Saniuta se poate folosi oriunde atunci cand ninge si este un obiect care aduce foarte multa bucuria in sufletul copilului tau

Saniuta va poate indruma spre modalitati noi si creative de petrecere a timpului, este practica pentru tine si comoda pentru cel mic.

Alege o saniuta din material plastic de calitate, astfel copilul tau va fi mai protejat, saniuta va fi mai aderenta chiar si cand stratul de zapada nu este foarte gros, iar modelele si culorile de acest fel sunt foarte variate. Unele saniute dispun de un sistem anti-alunecare pentru ce micutul tau sa nu alunece de pe ea, dar si leduri care ii asigura vizibilitate seara.

Pentru un copil mai mare de varsta de 3 ani poti alege un model de saniuta care i-a forma unei masinute de raliu, care poate fi controlata din volanul din dotare si de frana.

Daca este bebelus ii puteti achizitiona o saniuta cu scaunel, in care cel mic este bine fixat si protejat si chiar incalzit de un saculet captusit cu blanita. Orice model alegeti din variatele saniute copii, cu siguranta il veti bucura foarte tare pe cel mic.