Daca ceva nu merita efortul, nu ti-a pasat niciodata cu adevarat

Daca ceva nu merita efortul, nu ti-a pasat niciodata cu adevarat

Dupa cum spune Elizabeth Gilbert , trebuie sa va dati seama daca ceva merita deranjat. -Daca iti place sa faci ceva, o vei iubi suficient pentru a trece prin orice dificultati care vin odata cu ea. De fiecare data cand suntem provocati, ne intrebam „merita toata aceasta durere?” iar daca raspunsul este „da”, atunci stii ca esti pe drumul cel bun.

Adesea in viata gasim ca raspunsul este „nu” si nu este absolut nimic in neregula cu asta, aceasta este doar o parte a procesului de a afla ceea ce este cu adevarat important pentru tine si ceea ce poti renunta.

Avand in vedere acest lucru, va puteti concentra asupra a ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs. Cu cat focalizarea ta devine mai accentuata, cu atat devii mai bine sa faci ceea ce iubesti. Cu cat va dedicati mai mult timp acestor lucruri care conteaza cu adevarat pentru dvs., cu atat veti reveni mai mult de la ele la sfarsitul zilei.

Incercati sa schimbati ceva astazi, astfel incat sa deveniti putin mai mult investiti in el. Poate ca asta incepe sa canti la chitara timp de zece minute pe zi sau gasesti o noua modalitate de a-ti surprinde sotia sau gasesti putin timp pentru a practica ingrijirea de sine. Oricare ar fi, gasirea unui mod de a o practica, mai degraba decat sa te plangi de ceea ce te impiedica, ar putea fi calea de a-ti face visul sa devina realitate.

Asadar, te provoc astazi sa vezi unde sta curiozitatea ta. Gasiti ceea ce vi se pare bine in acest moment. Vedeti unde doriti sa fiti si ce doriti sa faceti, acest lucru va poate ajuta sa va sculptati nu numai viitorul, ci si cine doriti sa fiti astazi si cum va veti petrece timpul. Si acesta este cel mai eliberator lucru, exista intotdeauna acum. Ce vise vei incepe sa traiesti astazi?