Daca vrei o viata de succes, fii hotarat mai intai cu privire la ceea ce vrei

Daca vrei o viata de succes, fii hotarat mai intai cu privire la ceea ce vrei

A fi ambitios este bine, dar fara sa ai o idee clara, poti ajunge sa pierzi si sa lucrezi fara oprire fara sa te concentrezi. Sau poate stii ce vrei sa faci, dar esti blocat pe cum sa ajungi acolo.

Iata cateva idei care va vor ajuta sa va perfectionati ceea ce doriti cu adevarat si cum sa il obtineti. Pentru ca viata merita traita atunci cand suntem psihic sa ne urmarim visele. Asa cum a spus Joseph Campbell, „ urmeaza fericirea ta ”; vei descoperi o viata plina de pasiune, unitate si, cel mai important, bucurie.

Devino cine vrei sa fii, in loc sa faci doar ceea ce crezi ca ar trebui sa faci
Singurul mod in care vei putea sa-ti urmezi cu adevarat dorintele este traindu-le . Daca pur si simplu trecem prin miscari, la locul de munca sau cand construim acel vis al nostru, mai degraba decat sa traim si sa ne exersam valorile, ne va fi foarte greu sa avem succes. Aceasta poate fi diferenta dintre a face ceea ce „ar trebui” si a face ceea ce vrei de fapt sa faci.

De exemplu, daca ai mers la universitate doar pentru ca esti „menit”, succesul este putin probabil. S-ar putea chiar sa gasiti un loc de munca care sa va aduca multi bani dupa curs, dar probabil ca acest lucru nu s-ar simti ca un succes complet. Succesul este sa traiesti cu sens, sa fii prezent in viata ta. Toti cei mai de succes oameni traiesc pe deplin in viata lor si nu sunt apologetici pentru cine sunt. Sunt siguri de cine sunt din cauza modului in care traiesc.

Incercati sa scrieti toate lucrurile pe care doriti sa le faceti, care va sunt distractive, care merg cu adevarat cu „fluxul”, unde va simtiti in viata facandu-le. Acestea sunt lucrurile pe care sa ne concentram si sa ne dezvoltam. Fa-ti timp pentru aceste lucruri. Chiar si doar zece minute pe zi poate imbunatati dramatic o abilitate.