Cheia # 3: Programati totul

Cheia # 3: Programati totul

Acum ca ti-ai stabilit obiectivele SMART si ti-ai determinat „de ce”, este timpul sa planifici ceea ce trebuie sa faci pentru a le indeplini. Puteti face acest lucru cu succes asigurandu-va ca va puneti sarcinile in calendar .

Calendarul dvs. este locul in care va dedicati cel mai valoros activ – timpul – pentru cele mai importante prioritati. Daca sarcinile dvs. nu sunt in calendarul dvs. cu timpul potrivit programat pentru ele, exista o mare sansa in lumea noastra hiper distrasa 24/7 sa nu se intample.

Programul dvs. zilnic ar trebui sa fie scris ca un memento vizual al ceea ce ati ales sa faceti intr-o zi data, care ghideaza intentiile pe care le-ati stabilit pentru fiecare zi. Reprezinta ceea ce este important in viata si afacerea ta.

Exista o veche productivitate care spune ca traiesc: „Daca nu este in calendar, nu s-a intamplat”. Traieste cu aceasta mentalitate si calendarul tot ce este important, iar programarea va fi cheia pentru a-ti debloca motivatia si potentialul si pentru a ramane hotarat.

Ganduri finale
A sti cum sa ramai hotarat in ​​ciuda greutatilor cu care te vei confrunta nu este o sarcina usoara. Asadar, data viitoare cand va lipseste motivatia, pregatiti-va pentru succes folosind acesti 3 pasi: stabiliti obiective SMART, conectati-va la „de ce” si programati totul. Daca faceti acest lucru, va veti asigura ca veti incepe puternic, veti creste impulsul si veti fi hotarati in atingerea celor mai importante obiective.