Cum sa fii determinat si sa iti atingi obiectivele

Cum sa fii determinat si sa iti atingi obiectivele

Ti-ai propus un nou obiectiv. Esti incantat, inspirat si motivat sa iti atingi urmatorul nivel de succes. Lucrurile merg excelent si faceti progrese. Apoi, se intampla – de nicaieri, te gasesti blocat, blocat sau oprit. Nu-ti vine sa crezi ca, in urma cu putin timp, ai fost pe foc si l-ai zdrobit, iar acum nu te mai apropii de realizarea a ceea ce iti doresti. Ai lovit „peretele”.

Cum poti ramane hotarat atunci cand lovesti peretele motivatiei ?

Este obisnuit sa te simti grozav la inceperea unui nou proiect sau obiectiv. La inceput, simtim ca avem energie si pasiune pentru a obtine ceva sau a realiza ceva ce ne dorim. Vointa este pe care se bazeaza majoritatea oamenilor pentru a incepe. Cu toate acestea, vointa nu este suficienta. Are o viata scurta si singura nu poate sustine efortul necesar pentru a ajunge la linia de sosire atunci cand obstacolele se impiedica. Ai nevoie de o strategie mai buna.

Iata 3 chei pentru a ramane motivati si hotarati indiferent de ce, astfel incat sa va puteti folosi timpul corect: stabiliti obiective SMART, setati turul „De ce” si setati-va programul.