Tu chiar contezi asa ca iesi din zona de confort  – Partea II

Tu chiar contezi asa ca iesi din zona de confort – Partea II

2. Stii ca contezi
Acest lucru a fost spus de cateva ori pana acum, dar, sincer, cu cat subliniati mai mult acest fapt, cu atat va va fi mai usor.

Faptul ca esti in viata, traiesti in aceasta lume si respiri din nou, inseamna ca ai importanta. Scopul vietii tale nu este inca implinit, asa ca trebuie sa ai un impact in aceasta lume.

Sunteti singura persoana care trebuie sa schimbe lumea, chiar daca este ceva la fel de mic ca schimbarea vietii unei creaturi minuscule. Retineti acest lucru in orice moment.

3. Iesi din zona ta de confort
Daca sensul vietii tale ar fi fost undeva in interiorul cercului in care stai, l-ai fi gasit pana acum. Nu este evident ca ceea ce cautati este in afara zonei dvs. de confort? Atunci, ce te impiedica sa iesi?

Nu ezitati sa iesiti. Disconfortul pe termen scurt va va ajuta sa gasiti scopul vietii pe termen lung, care va va oferi o viata de relaxare si o iesire constanta dintr-o viata fara sens.
4. Urmeaza-ti inima
Fie ca alegeti ce scoala de gandire sa urmati, fie ca alegeti intre ce bun sa urmariti, nu va ignorati niciodata inima. Intuitia ta este modul inimii tale de a te ghida. Nu lasati-l sa preia, dar nu uitati sa-l luati in considerare.