De unde vine binele?

De unde vine binele?

Acesta este punctul in care apar diferentele. Oamenii cu credinte diferite opteaza pentru diferite metode pentru a atinge acelasi obiectiv.

Exista patru scoli principale de gandire in filozofie in aceasta privinta si toate ofera sfaturi diferite despre cum sa treci din trecut traind o viata fara sens [2].

1. Doamne
O scoala crede ca Dumnezeu este centrul a tot ceea ce facem. Prin urmare, bunatatea este orice este in concordanta cu religia in care credeti.

2. Sufletul
Cealalta scoala de gandire isi concentreaza actiunile pe suflet. Pentru ei, orice iti satisface si calmeaza sinele tau interior este calea pe care ar trebui sa o urmezi, indiferent de ce crede restul lumii.

3. Obiectivisti
Obiectivistii spun ca totul din lume este definit; binele si raul sunt sigure, asa ca nimeni nu trebuie sa depaseasca limitele stabilite.

4. subiectivisti
Subiectivii, pe de alta parte, considera ca, din moment ce cunoasterea fiecarui individ variaza, semnificatia fiecarui lucru din lume este diferita. Nici un individ nu poate avea un proces de gandire similar.

In total, viata se reduce la un singur lucru: bunatatea. Aceasta ar trebui sa fie viata si asta ar trebui sa lasi in urma. Modul in care il obtineti depinde de ce scoala de gandire sunteti de acord. In ceea ce credeti este in final care este sensul vietii voastre.