Stresul duce la emotii puternice  – V

Stresul duce la emotii puternice – V

7. Esti stresat
Stresul este unul dintre motivele principale pentru care oamenii devin foarte emotionali. Este o influenta asupra starii fizice si mentale a unei persoane. Si atunci cand te simti deja drenat mental, micile disconforturi aici si acolo iti pot intensifica emotiile.

De exemplu, cineva s-ar putea intoarce stresat de la serviciu si nu-si doreste altceva decat sa se urce in pat, doar pentru a-si da seama ca copilul lor a turnat lapte in toata bucataria. Deci, persoana izbucneste prompt in lacrimi.

In orice alta zi, s-ar putea sa-si ridice in graba un mop si sa-si aranjeze locul, apoi sa-l sperie putin pe copil. Dar intr-o zi stresanta, mania sau tristetea lor asupra actiunilor copilului lor vor fi crescute.

Stresul mental si fizic se intampla din cand in cand si are un efect adesea temporar, dar stresul cronic poate avea un efect permanent asupra unei persoane.

Acesta este motivul pentru care un parinte o data calm, care mai are inca doi copii si trebuie sa munceasca din greu in fiecare zi pentru a-si asigura familia, poate deveni rapid o persoana nerabdatoare si iritabila.

Daca stresul dvs. nu este probabil sa dispara in curand, verificati cum sa va mentineti calm si sa va racoriti cand sunteti stresat