De ce sunt atat de emotiv? 9 motive ascunse – I

De ce sunt atat de emotiv? 9 motive ascunse – I

Oamenii sunt pungi de emotii carnoase. Ne simtim fericiti cand se intampla lucruri bune, ne enervam atunci cand lucrurile ne stau in cale si plangem cand se intampla ceva trist. Uneori suntem atat de entuziasmati, incat ne gasim sarind ca iepurasii.

Aceste emotii diferite si capacitatea noastra de a le simti sunt ceea ce ne fac umani. Nivelurile noastre de sensibilitate si modul in care ne exprimam emotiile difera insa. Acesta este motivul pentru care unele persoane sunt considerate mai emotive decat altele.

Dupa ce iti exprimi emotiile mai intens decat ar trebui, poti gasi intrebari.

„De ce sunt atat de emotional? De ce plang sau ma enervez pentru cele mai mici lucruri? De ce reactionez la evenimente mai intens decat o fac altii? ” Mai jos sunt cateva dintre motivele pentru care acest lucru ar putea fi asa.

1. Sunteti numai om
Daca o persoana iubita moare sau pierzi ceva foarte important pentru tine, a deveni emotiv este normal. Daca aflati ca sunteti singurul care plangeti sau ca plangeti mai mult decat toti ceilalti, nu inseamna ca veti reactiona prea tare sau ca sunteti ciudat.

Pur si simplu reaminteste-ti ca oamenii sunt diferiti. Prin urmare, ne intristam si noi diferit. Faptul ca altii nu plang sau nu arata in exterior cum se simt, nu inseamna ca nu simt acelasi lucru cu tine. De asemenea, daca emotiile nu va obstructioneaza activitatile de zi cu zi, ar putea fi pur si simplu ca sunteti mai sensibili decat altii.

Ar putea fi, de asemenea, ca in acel moment, emotiile tale sunt crescute din cauza unei varietati de factori, cum ar fi lipsa de somn sau stres. Atata timp cat emotiile dvs. nu va perturba viata sau viata altcuiva, nu ar trebui sa va lasati sa va descurajati. Esti doar om.