Folosirea productivă a timpului

Folosirea productivă a timpului

Nu susțin sa îți completezi fiecare ultimă oră din program, până când nu-ti mai ramane timp de nimic. Nu fi acea persoană care duce această sarcină până la extremă!

Dar a te ocupa cu lucruri productive în și în afara locului de muncă cu moderație poate fi un mod minunat de a-ți ocupa mintea. De asemenea, vă poate ajuta să stabiliți mai multe obiceiuri în timpul liber, care va fi mai favorabil pentru a simți că vă puteți atinge obiectivele și pentru a experimenta noi niveluri găsite de succes și motivație.

Ultimul cuvânt de încurajare cu care aș dori să vă las este să vă amintiți că nicio schimbare nu vine repede în viață. Mi-aș dori să fie la fel de ușor să spui „1, 2, 3!” Trosnind din degete și, dintr-o dată, te simți ca cel mai bun eu.

Dar, ca orice ar merita să te străduiești, să te desprinzi de un ciclu negativ în perspectiva ta internă necesită timp, energie și un puternic grup de sprijin din partea prietenilor sau familiei.

Dacă încercați să vă dezvinovățiți, dar par să nu reușiți după o perioadă scurtă de timp, nu renunțați. Continuă să lucrezi la asta și încearcă să adopți o atitudine mai pozitivă în legătură cu situația ta.

De obicei, îmi dau cel puțin 30 până la 60 de zile pentru a încerca să implementez o nouă strategie în abordarea mea asupra vieții. Apoi, opriți-vă pentru a evalua progresul meu sau lipsa acestuia. Cheia succesului nu se află doar în faza. Este, de asemenea, în analiza acțiunilor dvs. înainte de o schimbare, în faza de adoptare a unei schimbări, și după ce schimbarea a început să prindă rădăcină în viața voastră.

Dacă nu reușiți să reflectați unde ați fost sau ați fost, atunci veți lipsi informații importante asupra propriei voastre prin viață.

Cu toții ne deplasăm în pași diferiți prin călătoria vieții și în acest fel, cu toții ne vom confrunta cu lupte și momente în care vrem doar să aruncăm prosopul. Nu pot sublinia suficient că aceste momente sunt absolut normale și nu sunteți singuri în acest fel!

Ești o ființă puternică și inteligentă și o știu pentru că nu ai fi citit până acum dacă nu ai fi serios să te desprinzi de acest ciclu negativ!

Ține-ți capul sus și nu lăsa lumea să te doboare!