Sport sau lectura?

Sport sau lectura?

Îmi place să creez muzică nouă sau sa scriu, dar îmi plac și activități fizice, cum ar fi baschet, rachetă sau pur și simplu sa merg la o plimbare placuta în cartier. Toate aceste lucruri mă pot ajuta să-mi limpezesc mintea și să mă desprind de starea mentală care uneori mă va ține ostatic și îmi va fura motivația de a păstra focusul asupra unui obiectiv sau de a urmări pe termen lung ce se mai intampla in viata mea. Dacă vă aflați într-un impas în muncă sau în viață și nu vă puteți desprinde de acest sentiment sau de incapacitatea de a acumula motivația de a continua, atunci aveti nevoie de mici schimbari care vă vor duce din nou în direcția obiectivelor vietii voastre.

Este similar cu un profesor care încearcă să rezolve o ecuație care pare imposibil de realizat. Uneori, trebuie să te îndepărtezi și să micșorezi dimensiunea situatiei. De multe ori sunt prins de situatie ca o pădure de copaci.

A-ți face timp pentru a-ți distrage mintea cu ceva nou îți poate oferi această motivație pentru a revizui ceea ce odată te simțea obosit și uzat și reînnoiește-ți pasiunea de a-l urmări!

Crește-ți productivitatea

Foarte în concordanță cu ideea că ar trebui să găsești noi modalități de a-ți distrage mintea, ar trebui să iei în considerare să te bazezi pe acea bază prin stabilirea unor maniere cu care să îți poți folosi productiv timpul când te simți blocat într-o altă activitate.

Am avut sezoane din viața mea, unde tot ce voiam să fac era să plec de la serviciu, să mă duc acasă, să mă așez pe canapea și să-mi pierd timpul seara urmărind cele mai noi și mai populare seriale de pe Netflix. Problema este că acest ciclu de comportament a fost în detrimentul sănătății mele mentale și fizice și a lăsat mult de dorit pentru echilibru în viața mea.

Uneori, este la fel de simplu ca să mă joc cu fiica mea timp de o oră sau mai mult în dormitorul ei și să dau drumul streselor și anxietăților de muncă, chiar dacă doar pentru un scurt moment.

Alteori, găsesc proiecte la care să lucrez la casă, cum ar fi ascunderea firelor din spatele televizorului sau construirea unei noi mese laterale pentru dormitorul nostru. Nu mi-a luat mult timp să realizez că atunci când lucrez pentru a găsi maniere mai eficiente pentru a-mi petrece timpul, mă simt mai îndeplinit și mai bine pregătit să mă descurc în viață.