Sentimentul de mila asupra propriului sine

Sentimentul de mila asupra propriului sine

„Compasiunea de sine presupune să te tratezi la fel ca și cum ai trata prietenii sau membrii familiei tale.”

La fel ca simpla idee de a-i trata pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tratat, este esențial să ai compasiune de sine și să te construiești cu auto-discuție pozitivă, mai degrabă decât să te privești doar printr-o lentilă negativă.

Acesta este un domeniu în care probabil că toți am putea îmbunătăți. În propria mea viață, pot fi adesea cel mai prost critic al meu. Așadar, încercând să ieșiți din sentimentul blocat, încercați să ieșiți în afara procesului dvs. normal de gândire. Aruncați o privire bună în oglindă pentru a veni cu câteva soluții creative pentru dvs.!

Distragerile pot fi un lucru bun…

Îmi petrec o bună parte din timp în zonele creative ale minții mele, muncind din greu pentru a crea muzică originală pentru mine acasă sau chiar lucrând la scrierea pentru blogul meu. Este o eliberare sănătoasă pentru mine, care îmi permite să ies în afara funcționării mele normale de zi cu zi și să scap într-o manieră benefică.

Dacă vă simțiți blocați într-o anumită zonă a vieții, atunci încercați să vă îndepărtați de acea zonă pentru un moment și să vă concentrați din nou atenția asupra unei alte zone care oferă viață și energie.

Când lucrez la o melodie de mai multe săptămâni la un moment dat, ajută să încercați să scriu o piesă nouă sau să revizuiți o piesă mai veche, pentru a agita lucrurile și a le păstra proaspete.

Cu toții avem rutine zilnice care pot crește neclintite uneori și ne lasă să ne simțim frustrați. Așa că agitarea lucrurilor și găsirea de noi modalități de a vă distrage mintea este o modalitate perfectă de a ieși din ciclul mental!