Stiai ca si timpul poate fi “bugetat”?

Stiai ca si timpul poate fi “bugetat”?

Poate deveni prea ușor să cazi într-o capcană a rutinelor negative sau a obiceiurilor nesănătoase care pot contribui la acea liniște din viața ta, în care pur și simplu nu ai chef de mult.

Așadar, având în vedere faptele că acest sentiment este normal și, pentru a identifica cauza de rădăcină a răului, ar trebui să începeți să evaluați modul în care vă folosiți timpul.

Aud prea des expresia „Nu am timpul necesar să lucrez [completați voi]” ca o scuză care permite persoanelor să renunțe la o responsabilitate sau la o acțiune necesară și, în schimb, să o retragă și să continue o cale de comportament neproductiv, care nu va face decât să încurajeze individul mai departe într-o gaură în care nu au vrut să fie niciodată pentru a începe.

Din acest motiv, este important să analizați timpul dvs. de utilizare. Creați un buget pentru timpul dvs. în același mod în care ar trebui să aveți un buget pentru finanțele dvs.

Nu vreau doar să vă faceți bugetul de timp pentru ceea ce doriți să realizați într-o săptămână. De asemenea, cred că este important să creăm un buget de timp care să reflecte cu exactitate comportamentul dvs. actual de la săptămână la săptămână.

Să vezi cum îți folosești timpul în momentul de față poate fi ochi de deschidere dacă ai dat peste cap emisiunile Netflix, consumate prea mult cu social media sau dacă te-ai ocupat de moarte.

Prin crearea unui buget de timp în care vă alocați orele în fiecare zi pentru muncă, pentru dvs., pentru somn și pentru orice lucruri doriți să realizați, stabiliți un plan care vă poate ajuta să vă ghidați în momentele în care ați de fapt a avut destule și nu mai simți ca și cum poți continua mai departe.

Timpul este atuul nostru cel mai prețios și dacă îl pierdem fără un al doilea gând, atunci viața te va trece și vei rămâne blocat mult mai mult decât ai anticipat.

Construind un program mai stabilit pentru modul în care vă veți folosi timpul, vă puteți pregăti pentru a fi mai productiv în mod natural și a nu permite creepului de a vă simți blocat în viața voastră.

Aruncați o privire la acest articol pentru a afla cum să vă faceți un buget mai bun: Ghidul final pentru prioritizarea muncii și a vieții voastre.