Puterea unui psihic bun

Puterea unui psihic bun

Trebuie să recunoașteți că această idee de a fi blocat este un sentiment natural și de multe ori că toți experimentăm dacă în viața noastră de muncă, o relație sau, poate, o activitate de cercetare sau de efort.

Trebuie să vă permiteți să vă dați seama că viața este grea și vor fi zile, săptămâni, luni în care nu vă simțiți că aveți suficient combustibil în rezervor pentru a depasi situatia.

Chiar când scriu această postare, voi recunoaște că am avut acea senzație de a fi blocat când m-am trezit în această dimineață să vin la serviciu. Permiteți-mi să stabilesc scena și îmi spuneți dacă sună familiar.

Luni dimineață. Alarma ta se stinge. Așezați înfricoșător snooze-ul și lăsați un suspin de epuizare, deoarece considerați că weekendul este oficial în urma voastră, iar săptămâna de lucru prinde peste voi. Pe măsură ce te târâi la serviciu, oficial te simți obosit și blocat în această situație.

Acest tip de sentiment este sănătos și cu toții avem momente în care poate exista o calmare a cerințelor noastre de muncă sau poate am lucrat o cantitate excesiv de abundentă de ore suplimentare etc.

Oricare ar fi obstacolele cu care te confrunți, care îți oferă această incapacitate de a te emoționa cu mișcările tale săptămânale, trebuie să înțelegi mai întâi că aceste gânduri anormale au și ar trebui să le experimentezi doar.

Dacă vă puteți permite această realizare mică, dar vitală, atunci veți fi bine pe drumul dvs. de a ieși din ciclul de a vă simți blocat și de a nu putea merge mai departe în desfășurarea vieții voastre.

Care este sursa?

Lupta este un obstacol care nu va fi niciodată plecat indiferent de locul în care te vei găsi în viață. Cu toții trebuie să ne confruntăm cu o adversitate la un moment dat în viață.

Cu toate acestea, modul în care vă descurcați în lupte, va fi un punct cheie în gestionarea emoțiilor, a temperamentului și a rezultatului general al vieții dvs. în timp ce încercați să vă recâștigați încrederea internă și să începeți să ieșiți din lanțurile mentale pe care le-ați găsit.