Ce faci cand te simti blocat in viata pe care o traiesti?

Ce faci cand te simti blocat in viata pe care o traiesti?

Viața vă poate arunca pe drumuri curbate și vă poate provoca chiar și atunci când cele mai bune condiții sunt prezente in viata voastra. Indiferent dacă sunteți un părinte care lucrează la vârsta mijlocie, ati iesit la pensie sau va aflati între ele, există momente în care cu toții simțim că suntem blocați în viața noastră.

Am o familiaritate puternică cu acest sentiment al nivelului energetic scăzut, lipsa motivației până la momentul în care coborârea din pat poate fi o luptă pe care o dai în fiecare dimineață înainte de muncă.

De multe ori mă ocup de propriile mele lupte de a mă simți blocat când vine vorba de blocul scriitorului. Uneori, cuvintele pot ieși din mine ca lava care se scurge dintr-un vulcan activ, dar alteori, nivelurile mele motivaționale și dorința de a mă implica în gând se simt absolut latente.

Care sunt unele dintre instrumentele sau tehnicile pe care s-ar putea sprijini în aceste momente în care pare să ieși doar din gaura în care te simți blocat?

Un accent major care este ca și când ai discutat despre maniere pentru a bate acel sentiment de „a fi blocat în viață” este că acest sentiment este extrem de normal. Toți o vom experimenta la un moment sau altul în timp ce navigăm în această călătorie în căutarea fericirii.

Prea mulți indivizi experimentează această scădere a încurajării și bucuriei și îi permit să-i înstrăineze de oamenii care le pasă cel mai mult de ei. Ceea ce mă aduce la primul meu pas în a bate acel sentiment de a fi blocat în viață.