Antreneaza-ti mintea sa gandeasca pozitiv

Antreneaza-ti mintea sa gandeasca pozitiv

Există un moment în care, ca și copiii, o firmă nu este perfectă și este timpul cel mai bine să le ignorăm. Dacă doriți un câine bine comportat, urmăriți cât de repede răspund la stimuli, care rezultă într-un tratament sau un coc.

Câinii nu au asociat un comportament rău în trecut pentru a ști ce doriți în viitor – așa că nu este bine să strige la ei pentru că aruncați un scutec sau că plouă gunoiul. Trebuie să învățăm cum să le oferim întărire pozitivă. Distrageți-i cu ceea ce vrem să alerge și să se joace. Lăudați-vă că așteptați frumos sau că vă jucați un joc ascuns și căutați cu ei înainte de a încerca să schimbați copilul.

Lăudați-i atunci când sunt minunați. (Puteți vedea cum reacționează oamenii și la acest tip de întărire pozitivă, nu?)

Sună-i fără alt motiv, ci să le spui că sunt strălucitori – în timp ce câinii ar putea să nu înțeleagă cuvintele, ei înțeleg emoția și iubesc lucrurile bune – la fel ca oamenii – întrebați-vă că vă asigurați că emoțiile pozitive sunt percepute de ceilalți?

Lipsa noastră de planificare și comunicare nu este vina lor și aceasta este aceeași pentru mulți oameni.

M-am străduit să mă gândesc la vremurile din viața noastră profesională, unde ai face următoarea acțiune (așa că dacă știi, anunță-mă), dar la fel cum ignori copilul aruncând un tantar puternic, un comportament al câinelui este cel mai bine ignorat. Vedeți în rezultate când funcționează. rezultate!

Câinele meu „Made by Jim Henson” a fost o salvare, așa că atunci când am primit-o, era foarte nervoasă – putea sări din piele la o frunză. Ca atare, a construit legături foarte puternice cu noi 4 și urăște să fie în afară de noi. A fost destul de ușor să o facă fericită acasă fără noi – un spray calmant, tratamente, muzică și un cârlion la plecare și sosire.

Cu toate acestea, în mașină după 2 ani, ea poate încă plânge când trebuie să o punem în cușca ei. Am mutat cușca în sus, astfel încât să ne poată vedea în orice moment, adăugând spray-ul calmant și o lăudam de fiecare dată când se oprea scâncetul – uneori cu plăceri. În acest fel, ea plânge rar.

Dar, toți avem recidive, nu? Deci trebuie să ne amintim să ne menținem și comportamentul bun. Vedeți cât de minunată este această analogie pentru relațiile voastre în viață? Gândește-te la asta, un câine fericit, lipit de partea ta – așa că întreabă-te cu acest tip de întărire pozitivă – cât de minunat ar putea fi pentru relațiile tale.

Personal, răspund mult mai bine la întărirea negativă – pot îmbunătăți și voi avea mai mult succes și mai fericit dacă știu ce fac greșit. Și știu că, uneori, întărirea negativă funcționează mai bine cu unii clienți care nu doresc cu adevărat să privească problema, dar este întotdeauna făcută cu respect și dragoste.

Antrenarea oamenilor este, de asemenea, o reprezentare excelentă a momentului în care întărirea pozitivă și negativă este cea mai bună. Căutăm să găsim modalități de a crește acțiunea pozitivă cu întărire pozitivă și modalități de a reduce rezultatele negative cu întărire negativă – și, de obicei, clienții mei păstrează acele schimbări pentru tot restul vieții.

Și, în sfârșit, un cuvânt de prudență, aveți grijă de amabilitățile continue – cele care spun întotdeauna doar lucruri drăguțe. Oricine nu te face decât să te duci constant într-o întărire pozitivă, trebuie să te întrebi „Serios, nu greșesc niciodată?”

Un exemplu perfect în acest sens este faptul că, găzduiesc un grup confidențial de confidențialitate pentru profesioniști. Îmi place grupul meu confidențial. (Nu veți găsi – este atât de confidențial) Acolo, nu obținem probabilitatea tuturor – chiar și pentru lucruri pe care nu le vor folosi niciodată sau credem doar pentru că este mai ușor decât să fim sinceri. De asemenea, avem încredere să credem că onestitatea noastră va fi acceptată și respectată și nu va duce la rezultate negative. În acest fel, puteți crește și, în cele din urmă, aceasta este ceea ce ar trebui să facem întărirea pozitivă și negativă pentru noi toți.