Tu esti arhitectul relatiilor tale

Tu esti arhitectul relatiilor tale

Important la gandirea pozitivă și negativă este că trebuie să ai credință că va funcționa și că faci ceea ce trebuie.

Și, bineînțeles, când am intrat să o iau de la patul ei a doua zi dimineață, am avut un zâmbet mare pe față care spunea „Uau ce fată crescută stai în patul tău toată noaptea!” Întărire pozitivă pentru a obține ziua a început.

Adolescentul

Care este problema?

Dacă sunt sincer, nu am probleme cu adolescenții mei – sau cu prietenii lor – sunt foarte grozave. Cu toate acestea, cred că în niciun caz nu este în stilul meu de comunicare. A avea respect pentru ei este esențial și a aprecia cât de multă schimbare se întâmplă în viața lor ajută cu adevărat – întrucât cineva care ajută echipe mari de oameni să facă față schimbării, știu cât de greu poate fi.

Cu toate acestea, am fost inundat de „mulțumiri” și povești despre comportamentul infernal al adolescenților altor părinți. Povești despre a rămâne afară toată noaptea și a nu face telefonul acasă, comportament abuziv față de părinți și adolescenți – m-am simțit cu adevărat pentru toți cei implicați.

Ce ai încercat?

Problema cu adolescenții este că ei știu exact cum să te învețe ca o mică jucărie de lucru cu ceas. Și dacă ați avut o zi grea, ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți de-a face cu cineva care nici măcar nu poate comunica cu cuvinte; să nu mai vorbim să-și pună vasele în mașina de spălat vase.

Pierderea nu este niciodată opțiunea, dar se poate întâmpla cu ușurință. Strigă, luare de mită și faceți-vă singuri, deoarece este doar mai ușor – nu funcționați pe termen lung.

Acum ce?

Dacă luați în considerare tot ceea ce am acoperit, puteți vedea că nu eed pentru a comunica folosind o întărire pozitivă și negativă. În viață, există consecințe asupra tuturor acțiunilor; iar adolescenții au o mulțime de lucruri pentru a învăța să devină adulți fericiți de succes.

Înainte de a vă apuca de orice curs de acțiune, luați în considerare modul în care cealaltă persoană percepe lumea. Prin ce trec?

Este posibil să fi iubit să fii adolescent, dar acest lucru nu asigură că copiii voștri vor. La fel, în viață, există lucruri pe care le iubești și pe care le vor detesta alții – a vedea lumea prin ochii celorlalți te ajută cu adevărat să înțelegi cel mai bun mod de a comunica.

Singura mare diferență pentru adolescenți este să folosească emoția cu precauție. Eu personal am lăsat copiii să vadă toate emoțiile – nu mi-am ascuns lacrimile atunci când am pierdut o persoană iubită – este un lucru perfect normal de făcut. Cu toate acestea, dacă un adolescent într-o dispoziție neplăcută poate observa o slăbiciune, poate doar să profite de ea – cine știi în viață care face asta?

Ne îndepărtăm de a le spune oamenilor la ce ne așteptăm și apoi ne întrebăm de ce suntem la fel de stresați ca și cealaltă parte, pentru că nimeni nu știe unde stau.

Sunt fericit pentru copiii mei să preia camera de la televizor și să mănânce prea multe lucruri dulci și să se înghesuie pe un set de cutii. Doar nu puneți cupe pe covor, avem locuri pentru băuturi. Avem încrederea să spunem că acestea sunt regulile noastre.

Oamenii cred că întărirea negativă este un lucru rău. Totuși, cum se poate schimba cineva dacă nu știe ce face greșit? Și aceasta este problema, așa că mulți dintre noi se tem de a spune „Nu mai face asta!” Dacă nu aveți încredere, găsiți vocea pentru că oamenii nu sunt minți pentru cititori.

Cainele

Care este problema?

Am avut doi câini amândoi de la o vârstă fragedă, dar suficient de bătrâni pentru a câștiga unele obiceiuri șocante. La fel ca Springer Spaniel căruia îi plăcea să fugă cu un scutec / scutec complet. Brut! Problema este că adesea încercăm să comunicăm în același mod cu toată lumea. Privind cum să obținem cele mai bune rezultate din relațiile noastre cu animalele noastre de companie, este surprinzător de util pentru toate relațiile.

Ce ai încercat?

Ne iubim animalele de companie, le răsfățăm, le tratăm, le înghesuim și dorim tot ce este mai bun pentru ele. Și totuși, când vine vorba de disciplina de câte ori, am auzit oameni strigând la un câine și întrebându-se de ce i-a rătăcit și ignorându-i. Enervant!

Acum ce?

Dacă te uiți la relațiile tale, este posibil să găsești unele care nu răspund niciodată la întărirea negativă. Doar închid și nu mai ascultă. Câinii nu încearcă în mod deliberat să te enerveze (la fel ca mulți oameni!)

Dacă ați aflat vreodată ceva despre câinii lui Pavlov, veți ști că câinii se prind rapid, atât timp cât suntem clar despre ceea ce dorim. Și ca atâtea domenii ale vieții, putem fi doritori cu cerințele și cerințele noastre, ceea ce face imposibil ca cineva să se comporte așa cum ne dorim. (Pariez că și tu ai fost la finalul primitor!)