Consolidare pozitivă și negativă: care este mai eficienta?

Consolidare pozitivă și negativă: care este mai eficienta?

S-a spus că rar îmi lipsesc cuvintele și totuși acest articol l-am re-scris de 5 ori, de ce?

Nu este ca și cum mi-ar lipsi gânduri pe această temă. Nu este ca și cum nu-mi petrec zilele pentru a permite oamenilor să comunice cu putere și să obțină ceea ce își doresc în viață. Deci de ce rescrierea?

M-am trezit să mă gândesc la diversitatea oamenilor pe care i-am antrenat și la cât de diferiți putem fi cu toții. De obicei, când scriu pentru Lifehack, sunt în măsură să văd comunitatea instantanee în subiect, ceea ce înseamnă că aș putea împărtăși câteva idei care ar rezona oriunde v-ați afla în viață, oricine sunteți indiferent de ceea ce căutați să obțineți sau ce adversitate puteți față.

Cu toate acestea, este un răspuns „cât timp este o bucată de șir?”, Adică probabil aș putea scrie o carte întreagă în valoare de 55.000 de cuvinte și totuși am idei pe care nu am avut șansa să le acopăr!

Să ne uităm la câteva puncte cheie:

Vei avea momente în viața ta în care trebuie să faci pe cineva să facă ceva.

Vei avea momente în care cineva are nevoie să faci ceva.

Să ne uităm la modul în care ar funcționa armarea pozitivă și negativă. În ambele situații, vă puteți confrunta cu câteva obstacole mari:

Cineva poate rezista dorinței tale de a se schimba.

Cineva vă poate contesta autoritatea sau conducerea.

Cineva poate risca să fie rănit.

Te-ai putea simți frustrat, ca un lider sărac, ca un jucător de echipă sărac, ca un comunicator prost, ca și cum ai fi gunoi la locul de muncă sau ca și cum nu poți face asta.

Lucrul important de reținut este că în viață, toți trebuie să fim influențați și să-i influențăm pe cei din jurul nostru, iar unele moduri ne vor ajuta să obținem rezultatul pe care îl dorim, iar alții nu vor fi. Dar asta poate diferi de locul în care sunteți, cu cine vorbiți și de ceea ce doriți să vedeți cu toții!

Deci, cum știm când armatura pozitivă este eficientă și poate exista vreodată un moment în care întărirea negativă să fie bună?

În mod îngrijorător, dacă primiți o întărire pozitivă și negativă greșită, puteți risca cariera, afacerea, relațiile, reputația și marca dvs.

Întărirea pozitivă și negativă își au fiecare meritele, știind când să folosească. Unele moduri îi vor răsfăța pe cei din jurul tău și alții, vor inspira. Și interesant, în ciuda a o mulțime de dovezi dimpotrivă, ne bazăm în continuare pe greșelile din societate, de afaceri și chiar în parenting.