Fereste-ti viata de extreme

Fereste-ti viata de extreme

Pozitivitatea nu se referă la purtarea unei măști; este opusul unei măști. Este vorba de libertatea de la strategiile de gândire negativă, cum ar fi săriturile la concluzii, gândirea alb-negru, ipotezele celor mai grave cazuri și multe altele. Recunoaște că este posibil să existe mai multă putere sau abilitate decât s-a presupus anterior. Și merită să aflați.

Poziția toxică vă poate sugera să puneți pur și simplu un zâmbet și să acționați bine. Aceasta nu este o pozitivitate reală. O pozitivitate sănătoasă înseamnă să apară atunci când ești obosit; iubind atunci când simți pierdere; vindecarea atunci când vrei să te agați de răul tău. Se realizează că meritați, nu meritați să scrieți. Și îți pasă de rezultat, așa că rămâi să-l rezolvi. Nu abandonați sau săriți nava. Țineți. Aceasta este o pozitivitate sănătoasă.

Așa că, într-o zi, puteți spune altora: „Te văd. Te simt. Te înțeleg”, pentru că ai fost unde sunt și ai trecut prin asta. Recunoaște întunericul la fel de mult ca lumina.

Trăiește astfel încât să trăiască alții; este tot ce ai nevoie. Nu este o formulă exactă pe care toată lumea o poate reproduce și nimeni nu vă poate copia. Povestea ta este importantă. Ești menit să fii aici. Ești menit să faci bine. Vor fi acele gânduri care vă vor ajunge la linia de sosire. Înfloritor.

În fiecare moment, nu vei dori să fii pozitiv. Vor fi momente când doriți să aruncați prosopul. Dar chiar și atunci, alegerea atitudinii, recunoașterea puterii pozitivității, a fi absolut prezent, exersarea iubirii de sine și evitarea pozitivității toxice sau nesănătoase îți vor îmbunătăți zilele și îți vor ajuta încercările.

A fi pozitiv nu este ușor, dar merită să vezi ce se va întâmpla în continuare. Doar la colț poate fi schimbarea de care aveți nevoie, dar nu veți ști niciodată dacă nu vă țineți să aflați.

Pozitivitatea înseamnă să fii suficient de curios pentru a rămâne pentru rezultat, pentru că pur și simplu crezi, ții și ai încredere în tine și o anumită bunătate în această lume. Este suficient pentru a continua unul, și suficient pentru a-i ajuta să treacă de la supraviețuire la prosperitate, care este locul unde vrei să fii.

Toată lumea are momente joase. Nu este nimic de care să-ți fie rușine pentru asta. Puteți simți emoții negative, însă fără să vă faceți rușine pentru ele, exersând o pozitivitate sănătoasă. Acești pași sunt modul de cultivare a unei atitudini mentale pozitive.

În felul acesta nu trăiești cu regret. Trăiești în clipa asta. Tu iei decizia cum.

Puteți începe oricând. Pozitivitatea poate fi ca un schimbător de percepție. Odată ce te ridici, nu poți realiza nimic. Și în curând, vei participa la înălțarea altora, ceea ce ajută și mai mult.

Pozitivitatea este contagioasă. Se răspândește ca lumina soarelui peste întuneric. Poți fi sursa luminii soarelui. Tot ce trebuie să faceți este simplu: credeți că puteți.