Pozitivitatea este puterea ta unică

Pozitivitatea este puterea ta unică

Când ai pierdut totul, o atitudine pozitivă te poate ajuta să-l recâștigi sau să-ți recâștigi forța. Este cel mai bun mod de a trăi. Este cel mai bun mod de a învăța din viață și din dragoste. Atunci când ești pozitiv, ai o putere pe care circumstanțele și niciunii nu o pot lua de la tine.

Recunoașterea puterii pe care trebuie să o duci mai departe, de a face cele mai bune lucruri, de a continua când totul din interiorul tău vrei să renunți merită totul.

Nu poți avea întotdeauna totul, dar poți avea întotdeauna o atitudine pozitivă. Acest lucru în sine te ajută să ieși în evidență, te ajută să strălucești. Este suficient să te salvezi pe tine (și pe alții potențial). Această putere te ține împământat și în siguranță.

De exemplu, spuneți că ați pierdut pe cineva la o boală. În loc să se gândească doar la pierdere și să o vadă drept final, o persoană pozitivă poate decide să contribuie la o cauză dedicată acelei boli. În acest sens, persoana pozitivă devine un far al speranței. Ei devin o voce pentru ceva care, la rândul lor, le dă putere asupra greutății lor.

Așa continuă oamenii: Înțeles. Sensul creează o putere asupra emoțiilor noastre, asupra pierderii noastre, astfel încât acestea să nu ne definească.

Potrivit Clinicii Mayo, pozitivitatea afectează nivelul stresului și starea generală de sănătate. [2] Este atât de puternic. Când ești pozitiv cu privire la un situatio n, sunteți mai puțin stresant și mai calm și capabil să raționați mai bine pentru a rezolva chiar problema din fața voastră.

Sunteți mai puțin stresant și mai calm și capabil să raționați mai bine pentru a rezolva chiar problema din fața voastră.

Cultivarea acestei puteri înseamnă despre realizarea unui sens al sensului care poate fi derivat din toate circumstanțele, chiar și din tragedii fără sens. Oamenii contribuie adesea la ceva mai mare decât ei înșiși când caută un sens, un scop, o pozitivitate, o putere.

Nu trebuie să ai întotdeauna un motiv pentru care se întâmplă ceva, dar poți folosi orice se întâmplă pentru o cauză mai mare. Este subiectiv, schimbând de la persoană la persoană. De aceea, indiferent cât de mult doriți să obțineți sensul dintr-un eveniment, nu există răspunsuri directe despre cum să faceți asta.

Deci ce faci? Mediteaza. Asculta.

„Orice te purifică este calea cea bună, nu voi încerca să o definesc. Lăsați-vă mintea, apoi fiți atenți. Închide urechile și ascultă.”- Rumi

Fii absolut prezent

În viață, ai control asupra capacității tale de a fi prezent în momentul de față, chiar dacă nu controlează totul. Ai momentul.

Pozitivitatea îți spune că acest moment este ceea ce contează. Nu puteți regreta trecutul și nu vedeți viitorul. Singura modalitate de a fi pozitiv este să fii aici. Ce ai chiar în fața ta? Deodată, viața ta trece la recunoștință.

Recunoștința ne servește pentru a da drumul la ceea ce nu avem nevoie. Listarea a ceea ce ne face fericiți este o modalitate de a rămâne prezenți. Ce aveți acum pentru a putea utiliza? Aveți instrumentele pentru a fi pozitiv.

Unele tehnici pentru a ajunge acolo sunt prin meditații sau mantre. De exemplu, „Nimic rău nu se întâmplă chiar acum” este unul ușor de încorporat. Traumele dvs. trecute nu vă pot călători atunci când vă bazați în prezent, iar abilitatea dvs. de a raționa se dezvoltă în continuare, chiar dacă nu puteți vedea viitorul, știți că se va juca așa – cu voi împuterniciți și în acest moment, folosind toată înțelepciunea și instrumentele și pozitivitatea pentru a persevera. Este tot ce ai nevoie.

Concentrați-vă asupra momentului. Într-un blog despre Mindfulness, Courtney Ackerman scrie că un astfel de exercițiu este să trăiești în momentul de a reduce îngrijorările. Gândiți-vă la trecut și viitor, în doze mici, ușor de gestionat. Dar concentrați-vă mai ales pe prezent, ceea ce se întâmplă aici și acum. Aceasta va reduce semnificativ îngrijorarea și, prin urmare, stresul, precum și alte emoții negative în mod semnificativ.

Acest lucru vă va permite să fiți pozitiv.