Cum să atingeți forța voastră interioară – Partea I

Cum să atingeți forța voastră interioară – Partea I

Dacă sunteți ca mine, aveți o mulțime de voci în interiorul capului în orice moment. Aceste voci pot reprezenta o varietate de reacții, gânduri și emoții pe care le-ați putea utiliza.

De exemplu, cum te-ai simți dacă ar trebui să prezinți informații în fața unui grup de colegi sau superiori? Unii oameni se vor simți nervoși și temători, în timp ce alții se vor simți încrezători și încântați.

Acum, luați în considerare cuvintele pe care vi le poate transmite fiecare emoție …

Cineva îngrijorat poate să se întrebe dacă mai au timp să se întoarcă.

În timp ce o persoană care este nervoasă ar putea fi îngrijorată de a primi o întrebare, nu știu să răspundă.

Dacă vă simțiți încrezători, vă spuneți că aceasta este oportunitatea dvs. de a vă separa de mulțime.

Și cineva care este încântat poate să se vizualizeze primind ovație permanentă la sfârșitul prezentării.

Chiar dacă aveți o varietate de voci care reacționează la fiecare situație, ele coboară cu adevărat la două voci, puterea voastră interioară și criticul interior.

Dacă doriți să vă sporiți capacitatea de a asculta puterea voastră interioară, trebuie să lucrați pentru a vă menține prezent. Mindfulness este o modalitate excelentă de a vă permite să răspundeți, în loc să reacționați la evenimentele din viața voastră.

În exemplele anterioare, ai putea reacționa la cineva care te taie pe intersecție tate prin tăierea lor înapoi. Sau puteți lua un moment și să vă dați seama că problema nu v-a afectat. Cu toate acestea, dacă escaladați situația, acum există posibilitatea să vă compromite bunăstarea.

Fiți atenți la ceea ce se întâmplă în interiorul vostru

Cel mai bine este să vă gândiți la meditația mindfulness ca practică de a crea spațiu pentru gândurile voastre.

Când te apuci de un moment și te gândești la modul în care vrei să reacționezi la o situație, te apuci de puterea ta interioară. Mai mult, practicând meditația mindfulness în mod regulat, îți vei îmbunătăți capacitatea de a-ți auzi puterea interioară.