Cum să-ți găsești forța interioară și sa o lași să strălucească

Cum să-ți găsești forța interioară și sa o lași să strălucească

Forța voastră interioară este definită cel mai bine ca „trăsături stabile, o sursă persistentă de bunăstare, acțiune înțeleaptă și eficientă și contribuții către ceilalți.” Cu alte cuvinte, puterea voastră interioară este capacitatea dvs. de a face ceea ce trebuie, calea corectă, fără nici o preocupare cu privire la ceea ce cred alții.

În acest articol, vom analiza cum să vă găsim puterea interioară, astfel încât să puteți rămâne puternic chiar și atunci când vă confruntați cu adversitatea.

Cum vă descurcați in situatiile neplacute din viața?

Gândește-te la o singură persoană (poate fi mai mult decât una pentru unii dintre voi) la locul de muncă, care îi enervează pe toți, deoarece par să nu aibă inteligență emoțională. Vorbesc mereu despre subiecte controversate sau stereotipiază oamenii în cel mai prost fel.

Probabil că aveți două gânduri care vă curg prin minte. Primul le spune de ce nu le place nimănui și de ce doriți să fiți lăsați în pace. Cealaltă va fi o abordare mai plină de compasiune pentru a le înțelege mai bine și a vedea dacă puteți aborda rădăcina problemei.

Gândește-te la ultima dată când cineva te taie pe drum în timp ce conducea acasă. Din nou, probabil te-ai trezit că ai de-a face cu două opțiuni posibile. Nu erați sigur dacă veți reacționa într-o manieră agresivă și alergați în jurul lor, le tăiați și apoi vă trântiți frânele în fața lor. Sau ai putea să iei întotdeauna o abordare mai atentă și să decizi să o lași. Evaluezi situația și îți dai seama că nu ai fost rănit și consideri posibilitatea ca ei să nu știe cu adevărat că ești acolo.

Într-un ultim exemplu, cum ai reacționa dacă ai simți că ai fi trecut cu vederea pentru o promoție? Chiar dacă ați fost cel mai calificat, vă permite să vă supărați și să renunțați brusc la cauza dvs.? În schimb, luați în considerare numeroasele oportunități pe care vi le-ați oferit de-a lungul carierei.

Există un nivel de mulțumire, considerație, calm și răbdare în interiorul cuiva care își folosește puterea interioară. La fel cum cuvântul „forță” implică în mod tradițional, există, de asemenea, un nivel de rezistență necesar pentru a utiliza o asemenea restricție de-a lungul vieții.

Acest lucru este important să înțelegeți, deoarece forța voastră interioară este esențială pentru a vă trăi viața de vis. Forța ta interioară te ajută să te descurci cu obstacolele pe care viața îți va arunca drumul. Când vă gândiți la cuvinte precum rezistența și perseverența, ambele sunt legate de un sentiment profund de forță și scop interior.

Știi cum îmi place să fac referință la benzile desenate, așa că gândește-te la filmul Marvel, Captain America: Civil War. Căpitanul America (Steve Rogers) este dispus să lupte împotriva autorităților și a colegilor lui Răzbunători pentru a-și proteja prietenul Bucky Barnes. Acest lucru crește până la punctul în care unii dintre prietenii săi sunt închiși; în timp ce alții îl luptă la colț. Într-o clipă, Rogers trece de la erou iubit la fugit dorit. Căderea lui din har este încapsulată când chiar trebuie să-și predea faimosul scut.

Cu toate acestea, puteți spune că Rogers este în pace cu decizia sa de a sta alături de Bucky împotriva tuturor opoziției. Probabil își dorește că ar fi putut exista un alt mod, dar știe că nu ar fi nimic pe care să-l schimbe.

Vei descoperi că ai de-a face cu situații în care stai în fața bobului. Acolo unde înțelepciunea convențională te va împinge într-o direcție, nu ești încântat să mergi.

Puterea ta interioară sau forța ta ar putea lua forma compasiunii împotriva cuiva pe care nu o displace toată lumea. Totuși, s-ar putea prezenta și sub forma unei acțiuni puternice în fața indiferenței.

Gândește-te la puterea ta interioară ca la abilitatea ta de a te descurca cu orice viață aruncă spre tine într-un mod plin de compasiune și gândire.