Atunci cand viata te doboara, inalta-te catre succes

Atunci cand viata te doboara, inalta-te catre succes

Când viața te doboară, ai mereu două opțiuni – ridică-te și mergi mai departe sau rămâi pe pământ și acceptă înfrângerea.

Din experiența mea personală, am descoperit că, cu cât stai mai mult timp, cu atât este mai greu să te întorci din nou.

Te încurajez să folosești în fiecare toamnă ca ocazie pentru a evolua într-o ființă umană mai înțeleaptă. Eșecul este doar o dovadă că încercați; deci nu reușește mai mult și fă-o bine!

Realitatea este că nu veți crește doar din a vă agăța în zona dvs. de confort. Creșterea adevărată necesită să vă asumați riscuri mari și să vă puneți pe linie, fără să știți care va fi rezultatul final.

Calea către o viață extraordinară va necesita să faceți ceea ce alții nu sunt dispuși să facă.

Încă am întâlnit oameni de succes care nu s-au străduit să obțină succesul pe care îl au acum. Singura diferență între ei și toți ceilalți este că nu renunță atunci când lucrurile devin dure.

Când sunt dărâmați de pe pistă, sări direct înapoi, fără să se gândească la el. Dacă nu pot găsi o cale, pot face o cale. Nu există opțiunea B.

Data viitoare când viața te doboară, sări înapoi repede, știind că y refuzul nostru de a renunța înseamnă că ai câștigat deja la jocul vieții. Fiecare luptă pe care o trăiești este un simplu pas în calea succesului tău.

Gânduri finale

Căderea este doar o parte a vieții. Totuși, ridicarea este acolo unde se află viața reală. Orice ai face, nu renunța.

În cuvintele lui Vince Lombardi:

„Nu contează de câte ori ești doborât, ci de câte ori te ridici.”

Ridicati-vă de pe podea, ștergeți-vă lacrimile și continuați. Ai asta.