Cum arată cea mai bună cafenea cu narghilea din București

Cum arată cea mai bună cafenea cu narghilea din București

Atât adolescenții, cât și adulții, aleg petrecerea timpului liber prin baruri, cafenele, pub-uri, cluburi ș.a.m.d. De ce se întâmplă acest lucru? Păi motivele sunt asemănătoare și se învârt în jurul a două aspecte: în primul rând pentru că se întâlnesc cu prietenii după o zi grea de muncă sau pur și simplu pentru nevoia de socializare, iar în al doilea rând deoarece oferă o varietate de servicii care includ produse și preparate de o calitate înaltă.

Aceste elemente caracterizează multe pub-uri din capitală, dar acest lucru îl pot face toate localurile, indiferent de regiune. Ei bine, aspectul principal și cel care diferențiază un lounge bar de altul este povestea pe care acesta o spun. Și ce mod mai frumos de a crea o poveste, decât în jurul unei narghilele desăvârșite, alături de o băutură pe măsură?

Astfel, putem concluziona faptul că povestea de succes a unei cafenele din București este redată de povestea creată din jurul acestor două elemente. De asemenea, potențarea experienței de narghilea se întâmplă îndeosebi în cadrul unui decor relaxat și ambiental oriental deoarece așa pot oamenii simți mai veridic ceea ce reprezintă, în esență, experiența de narghilea. La acest capitol, unul dintre veteranii din domeniu, Ganesha Caffe, își încântă clienții de mulți ani. Decorul oriental, muzica orientală și vibe-ul oriental sunt elemente distinctive pentru Ganesha Caffe, alături de vestita narghilea cu gheață servită la Ganesha Caffe București.

Dar, totuși, ce elemente distincte încadrează o cafenea cu nargilea?

1. Originea

După cum știți, principala marfă din orice cafenea cu narghilea este aparatul propriu-zis de „narghilea” prin care oamenii fumează tutunul. Dar știați că acest instrument provine din India? Popularitatea sa a început să se simtă, iar ideea de „cafenea cu narghilea” a început să se extindă și în Europa. Ganesha Caffe are ca brand popularul zeu hindus Ganesha, iconografiat în diferite etape, reprezentând înțelepciune, fiind un talisman împotriva obstacolelor. Evident că o asemenea poveste trebuie susținută și arătată prin muzica și decorațiunile localului.

2. Produsele

Pentru a fi încadrat în cafenelele cu narghilea care au un adevărat succes, este iminent faptul că trebuie să aibă câteva elemente distincte, precum nori groși de fum. În general, cei care fumează narghilea preferă să scoată fum mult și dens, ei bine, aceste aspecte sunt redate de produsele pe care cafenelele aleg să le achiziționeze. Cei de la Ganesha Caffe știu că este o parte importantă a întregii experiențe, de aceea produsele folosite pentru narghilea și prepararea băuturilor sunt de cea mai bună calitate.

3. Design

Designul interior al locației trebuie să fie interactiv, dar intim, adică să fie perfect pentru savurarea unei cafele și a unei narghilele. De asemenea, este un plus dacă meniul conține dulciuri, ciocolată și preparate gustoase.

Cu alte cuvinte, aceste cafenele cu narghilea orientale sunt o legătură și poate, de ce nu, o experiență multiculturală, în cel mai larg sens. Aceste baruri oferă un decor oriental modern, cu un fundal de muzică indiană cu scopul de a stabili o anumită stare de spirit.

Pentru o experiență veridică a ceea ce înseamnă să savurezi o narghilea ca „la mama ei acasă”, faceți o vizită la best shisha in Bucharest, Ganesha Caffe, de pe Barbu Văcărescu 71-73.