Nicoleta Luciu va naste din nou in Ungaria

Dupa ce v-am dat vestea bomba ca Nicoleta Luciu este insarcinata va anuntam ca Nicoleta Luciu va naste in Ungaria. Daca la inceput nu stiam ce sa credem despre Nicoleta daca este sau nu insarcinata , acum e clar,  tot mai multe publicatii oficiale confirma acest lucru. Asta nu este tot aflam din IasiPlus ca Nicoleta Luciu va nasta in Ungaria.

Eu sunt din Satu Mare si va spun ca aici majoritatea femeilor se duc in Ungaria sa nasca. Asa ca decizia ei de a naste la Ungaria nu m-a surprins deloc. Conditiile de a da nastere unui copil sunt impecabile in Ungaria. Sa stiti ca nu sunt maghiar si nu as incuraja acest lucru dar cand am vazut ce este la noi sincer imi este groaza. Cred ca tunci cand va veni vremea sa am un copil imi voi duce sotia sa nasca in Ungaria.

Poate se va inampla o minune in sistemul sanitar din Romania si  imi voi schimba decizia dar deocamdata tot respectul pentru Nico care a facut alegerea cea mai buna. Sa stiti ca medici buni avem, pentru ca am auzit adeseori „ce noi n-avem medici buni?”, ba da avem dar nu au conditii… Din cate am inteles a avut o alimentatie sanatoasa si a avut grija ca sa aiba un copil sanatos iar acum cand a venit timpul sa nasca doreste sa beneficieze de cele mai bune conditii. Vom reveni cu vesti.