Android pe Htc HD 2

Am fost printre primii care am cumparat un HTC HD2 si nu credeam ca am sa ajung ziua in care voi avea Android pe el. De obicei astept destul de mult dupa ce se lanseaza un produs, partea desoftware. Stiam ca poti sa instalezi deja sistemul Android pe un HTC HD 2 dar pare aputin cam complicat si se raportau multe erori, asa ca am zis pas. Zilele trecute am dat iar un search si surprize surprize, am dat peste MCCM SE V3.4 (FroyoStone Sense)[kernel hastarin r8.5]. Atat de simplu de instalat si fara probleme. Am sa va prezint pasii necesari pentru a instala Android pe HTC HD2.

Pasul 1. Descarcati acest fisier : http://www.multiupload.com/1W761JXTF6

Pasul 2. Copiati folderul Android pe SD, memory card

Pasul 3. Dupa ce ati copiat folderul, intrati in folder cu explorerul din windows mobile.

Pasul 4. “Dati click”,  atingeti cu degetul  CLRCAD (este pentru a functiona sunetul)

Pasul 5. “Dati click”,  atingeti cu degetul fisierul  HaRET

Se va restarta telefonul si va portni sistemul Android.

La prima vedere pare totul super ok, se misca mai rapid ca windows mobile 6.5, si in plus aplicatiile sunt pur si simplu mult mai ok. Puteti descarca gratuit foarte foarte multe aplicatii. Nu credeam ca am sa joc jocuri pe HTC HD 2, deoarece marketul de la WM e cam varza. Aici pe Android la market am gasit cateva jocuri foarte bune si cu o grafica excelenta. Cam atat despre Android pe HTC HD 2, deoarece cest post nu este un review pentru Android ci pentru instalarea lui pe HTC HD 2.

Daca aveti intrebari le puteti lasa prin comment.

Pentru cei care stiu engleza puteti urmari topicul  de pe xda-developers.com : [BUILD]UPD(27.11.2010)MCCM SE V3.4(FroyoStone Sense)[kernel hastarin r8.5]